دستور انواع ترشی خانگی
در اینجا دستور انواع ترشی خانگی را برایتان آورده ایم. در سراسر دنیا در کنار برخی غذاهای ترشی جات سرو می شود و خوردن غذا را لذت بخش تر می کند. البته مصرف زیاد آن برای سلامتی خوب نیست.
ترشی مخلوط با خیارشور
مواد لازم:
- خیار متوسط ده عدد
- سه عدد پیاز متوسط
- یک عدد فلفل دلمه قرمز
- یک عدد فلفل دلمه سبز
- یک سوم شیشه آب خنک
- نصف فنجان نمک
- شش فنجان شکر
- شش فنجان سرکه سفید
- سه قاشق غذاخوری دانه خردل
- سه قاشق چایخوری تخم کرفس
- نصف قاشق چایخوری زردچوبه
- یک چهارم قاشق چایخوری میخک
طرز تهیه:
- خیارها، پیازها و فلفل ها را در کاسه ای بزرگ بگذارید. در کاسه بزرگ دیگری آب خنک و نمک را مخلوط کنید و کاسه اول بریزید. اجازه دهید سه ساعت به همین صورت بمانند.
- سبزیجات را آب بکشید و اجازه دهید آبشان کشیده شود و آن ها را در ظرف بزرگی بریزید طوری که نصف آن خالی باشد. آب خنکتان را نیز اضافه نمایید.
- شکر، سرکه، زردچوبه، دانه خردل و تخم کرفس را با آب داغ ترکیب کنید و داخل ظرف سبزیجات بریزید. این ترکیب را ده دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود.
ترشی پیاز و خیارشور
مواد لازم:
- ده عدد خیار متوسط
- سه عدد پیاز متوسط
- یک عدد فلفل دلمه ای سبز
- سه قاشق غذاخوری نمک
- دو پیمانه شکر
- یک پیمان سرکه سفید
- سه قاشق چایخوری دانه کرفس
طرز تهیه:
- در یک ظرف بزرگ، سبزیجات را خرد کنید و بریزید سپس دو قاشق نمک اضافه نمایید. مقداری خرده یخ به آن اضاهف کنید و خوب هم بزنید. درش را بگذارید و هشت ساعت منتظر بمانید. سپس آبکشی کنید و زمانی که آبش تمام شد در ظرفی بریزید.
- در ماهیتابه مقداری شکر، سرکه، دانه کرفس و بقیه نک را اضافه کنید. و بگذارید داغ شود و اجازه دهید حرارت ببیند و مدام هم بزنید. خیارها و بقیه مخلوط را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- حالا زمان آن است که در یخچال بگذارید. و اجازه بدهید خنک شود. شش هفته زمان بگذرد ترشی شما آماده است.
ترشی قارچ
مواد لازم:
- یک کیلو گرم قارچ
- یک لیوان سرکه سفید
- سه لیتر آب
- هشت حبه سیر
- دو قاشق غذاخوری نعناع
- چند عدد فلفل سبز
- دو قاشق غذاخوری ترخون
- هفت قاشق غذاخوری نمک
طرز تهیه:
- ابتدا قارچ ها را بشویید.
- در یک قابلمه سرکه سفید و نمک را همراه با آب روی حرارت قرار دهید. زمانی که جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- مخلوط آب و سرکه که سرد شد در ظرفی که می خواهید ترشی را درست کنید مقداری از قارچ را می ریزید سپس ترخون، سیر، نعناع و فلفل سبز را اضافه می کنیم. این کار را لابه لا انجام دهید تا موادتان تمام شود.
- مخلوط سرکه و آب که خنک شده را در ظرف بریزید و در یخچال بگذارید. سه هفته منتظر بمانید.
در اینجا با دستور انواع ترشی خانگی آشنا شدید.
منبع: آموزش دستور انواع ترشی خانگی