آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

طرز تهیه کیک پیتزا پپرونی همراه عکس

طرز تهیه کیک پیتزا
طرز تهیه کیک پیتزا

طرز تهیه کیک پیتزا

با طرز تهیه کیک پیتزا می توانید یک پیتزای مرتفع و خوشمزه با ظاهری شبیه کیک برای خود و عزیزانتان آماده کنید. مدت زمانی که برای آماده سازی و پخت این کیک پیتزا نیاز است یک ساعت و 10 دقیقه یا کمی بیشتر است. این پیتزای کیکی برای پذیرایی از 6 نفر کافی است.

 

مواد لازم

خمیر پیتزا

سس گوجه دلخواه یک و نیم پیمانه

سوسیس پپرونی حلقه شده یک پیمانه

کره ذوب شده یک قاشق غذا خوری (دلخواه)

پنیر موتزارلای رنده شده سه پیمانه

 

روش تهیه کیک پیتزا

ابتدا فر را تا 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سلسیوس (سانتیگراد) گرم کنید. قالب کیک پیتزا را نیز با روغن چرب کنید.

خمیر پیتزا را پهن کنید و مطابق تصویر 5 دایره به اندازه کف قالب برش بزنید و گرده های خمیر را 8 دقیقه در فر بپزید.

برش زدن خمیر پیتزا
برش زدن خمیر پیتزا
برش زدن خمیر پیتزا متناسب با قالب
برش زدن خمیر پیتزا متناسب با قالب

درون قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید تا در انتها جدا کردن کیک پیتزا از قالب برای شما راحت تر باشد و نواری به طول دیواره ی قالب برش بزنید به طوریکه یکی دو سانتی متر از ارتفاع دیواره قالب بیشتر باشد و این نوار خمیر را به دقت روی دیواره ی قالب قرار دهید تا کمی از کف را پوشش دهد و کمی از لبه بیرون بیاید.

قرار دادن خمیر پیتزا در قالب
قرار دادن خمیر پیتزا در قالب

یکی از گردههای خمیر نیم پخته را کف قالب قرار دهید. روی آن سس بزنید و حلقه های پپرونی را روی آن چیده و با پنیر بپوشانید. با آب شدن پنیر لایه های کیک پیتزا به هم می چسبند. با بقیه گرده های خمیر چند لایه دیگر را تکرار کنید و سس و پپرونی و پنیر بین لایه ها بریزید. در لایه ی رویی پس از ریختن خمیر چند حلقه پپرونی را نیز برای زیبایی بچینید.

پر کردن قالب با مواد پیتزا
پر کردن قالب با مواد پیتزا

سپس قالب پر از مواد پیتزا را درون فر قرار داده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 200 درجه سلسیوس (سانتیگراد) بپزید. حواشی قالب باید کامل شدن پخت خمیر پیتزا را به خوبی نمایش دهد. پس از خارج کردن پیتزای پخته شدهه از فر 5 دقیقه به آن زمان بدهید تا کمی خنک شود.

کیک پیتزا آماده شده
کیک پیتزا آماده شده

سپس پیتزا را از قالب جدا کنید و بدنه ی خمیر را با کره آب شده برس کنید. برای برش دادن این پیتزا از یک چاقوی بسیار تیز کمک بگیرید.

 

در مورد دستور پخت کیک پیتزا

ممکن ست شما در پخت پیتزای معمولی حرفه ای باشید. اما، باید توجه کنید که روش پخت کیک پیتزا به ظرافت نیاز دارد. سعی کنید ضخامت خمیر ها به صورت یکسان باشد تا پخت یکدستی را داشته باشید.

اگر مدل جدید پیتزا را پسندیده اید این دستور طرز تهیه کیک پیتزا را امتحان کنید.

منبع: طرز تهیه کیک پیتزا پپرونی همراه عکس

طرز تهیه پوره هویج و سیب زمینی

طرز تهیه پوره هویج و سیب زمینی

این پوره  را هم می توانید به عنوان عصرانه یا میان وعده میل کنید و هم اینکه به عنوان غذای کمکی برای کودکتان از آن بهره بگیرید. به عنوان پیش غذا هم گزینه خوبی است. ما در اینجا طرز تهیه پوره هویج و سیب زمینی را برایتان آورده ایم.

 

مواد لازم

سیب زمینی

هویج

نمک و فلفل

نصف فنجان شیر

کره

 

دستور تهیه پوره

سیب زمینیها و هویجها را بشویید سپس آن ها را پوست بگیرید و خرد کنید. در قابلمه ای بریزید و در آن قابلمه آب بریزید می توانید یک عدد سیر یا پیاز درسته هم در آن بگذارید تا با آنها بپزد و بعد بر دارید. نمک را نیز اضافه کنید بگذارید نیم ساعتی آب پز شوند.

هویج و سیب زمینی را از آب قابلمه جدا کنید و مقداری از آب آن را نگه دارید. شیر و کره را اضافه نمایید و به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید. سپس آنها را له کنید تا خمیری مانند شوند. هنگامی که خواستید سرو کنید مقداری از آب هویج و سیب زمینی که نگه داشته بودید را رویشان بریزید و هم بزنید تا به هم آغشته شوند و حالتی نرم تر و بهتر به خود بگیرد. می توانید برای تزیین مقداری سبزی روی آن بریزید.

نوش جان

منبع: طرز تهیه پوره هویج و سیب زمینی

مزه دارکردن جوجه کباب آسیایی

مزه دارکردن جوجه کباب
مزه دارکردن جوجه کباب

مزه دارکردن جوجه کباب

برای مزه دارکردن جوجه کباب روش های متفاوتی طبق سلیقه ها و ذائقه های مختلف وجود دارد. از آنجا که طعم اصلی جوجه کباب وابسته به مواد افزودنی حین مزه دار کردن آن است، دانستن روش مزه دارکردن جوجه کباب برای بسیاری از خانم های خوش سلیقه جذاب است. در اینجا قصد داریم یک روش مزه دار کردن جوجه کباب را به شما ارائه کنیم:

 

مواد لازم برای جوجه کباب

یک فنجان ماست یونانی یا ماست خامه ای پر چرب

دو قاشق غذا خوری روغن زیتون

دو قاشق چای خوری پاپریکا

یک دوم قاشق چای خوری زیره سبز

یک هشتم قاشق چای خوری دارچین

سک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز (اگر طعم تند دوست ندارید این مقدار را نصف کنید )

آب یک عدد لیمو ترش تازه همراه با پالپ آن به علاوه دو قاشق آب لیمو اضافه

کمتر از دو قاشق چای خوری نمک

یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

5 حبه سیر له شده

یک کیلو و صد گرم جوجه بی استخوان خرد شده (سایز قطعه ها بزرگ باشد)

یک عدد پیاز قرمز بزرگ

کمی روغن برای چرب کردن سطح جوجه ها

 

دستور پخت

در یک ظرف متوسط، ماست، روغن زیتون، پاپریکا، زیره، دارچین، فلفل قرمز، پالپ لیمو، آب لیمو، نمک، فلفل سیاه و سیر را به خوبی با هم مخلوط کنید. جوجه ها را به سیخ بکشید و در بین آن ها تکه های پیاز قرار دهید. برای مقدار جوجه ای که در این دستور ذکر شده به 6 تا 8 سیخ نیاز دارید. سیخ جوجه ها را روی فویل قرار دهید و مواد مزه دار کردن را روی آن بریزید. طوری که تمام قسمت ها به مواد آغشته شوند.

برای اینکه جوجه به خوبی مزه دار شود لازم است حد اقل 8 ساعت و حد اکثر یک شب جوجه در این مواد خوابانده شوند. در این زمان جوجه را در یخچال نگهداری کنید.

در این روش جوجه را به صورت گریل پخت می کنیم و لازم است هر از گاهی سیخ ها چرخانده شوند. وقتی که جوجه به خوبی طلایی مایل به قهوه ای شود یعنی پخت کامل شده. معمولاً بین 10 تا 15 دقیقه برای پخت زمان لازم است.

نکته: برای این غذا قسمت ران بی استخوان طعم بهتری نسبت به سینه ی مرغ دارد و کمتر خشک می شود. اگر از سینه مرغ استفاده می کنید کمی سطح جوجه را قبل از پخت چرب کنید. آب لیمو باعث سفتی سینه مرغ در این دستور می شود و ران ارجح است.

مراحل کار مزه دارکردن جوجه کباب از ابتدا تا انتها در تصاویر زیر نمایش داده شده است.

مواد مزه دارکردن جوجه
مواد مزه دارکردن جوجه
مخلوط مواد مزه دارکردن جوجه کباب
مخلوط مواد مزه دارکردن جوجه کباب
به سیخ کشیدن جوجه کباب با پیاز
به سیخ کشیدن جوجه کباب با پیاز
خواباندن جوجه در مواد مزه دارکردن
خواباندن جوجه در مواد مزه دارکردن
مزه دارکردن جوجه کباب
مزه دارکردن جوجه کباب