آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آموزش دستور انواع ترشی خانگی

دستور انواع ترشی خانگی


دستور انواع ترشی خانگی

در اینجا دستور انواع ترشی خانگی را برایتان آورده ایم. در سراسر دنیا در کنار برخی غذاهای ترشی جات سرو می شود و خوردن غذا را لذت بخش تر می کند. البته مصرف زیاد آن برای سلامتی خوب نیست.

 

ترشی مخلوط با خیارشور

مواد لازم:

  • خیار متوسط ده عدد
  • سه عدد پیاز متوسط
  • یک عدد فلفل دلمه قرمز
  • یک عدد فلفل دلمه سبز
  • یک سوم شیشه آب خنک
  • نصف فنجان نمک
  • شش فنجان شکر
  • شش فنجان سرکه سفید
  • سه قاشق غذاخوری دانه خردل
  • سه قاشق چایخوری تخم کرفس
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه
  • یک چهارم قاشق چایخوری میخک

طرز تهیه:

  • خیارها، پیازها و فلفل ها را در کاسه ای بزرگ بگذارید. در کاسه بزرگ دیگری آب خنک و نمک را مخلوط کنید و کاسه اول بریزید. اجازه دهید سه ساعت به همین صورت بمانند.
  • سبزیجات را آب بکشید و اجازه دهید آبشان کشیده شود و آن ها را در ظرف بزرگی بریزید طوری که نصف آن خالی باشد. آب خنکتان را نیز اضافه نمایید.
  • شکر، سرکه، زردچوبه، دانه خردل و تخم کرفس را با آب داغ ترکیب کنید و داخل ظرف سبزیجات بریزید. این ترکیب را ده دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود.

 

ترشی پیاز و خیارشور

مواد لازم:

  • ده عدد خیار متوسط
  • سه عدد پیاز متوسط
  • یک عدد فلفل دلمه ای سبز
  • سه قاشق غذاخوری نمک
  • دو پیمانه شکر
  • یک پیمان سرکه سفید
  • سه قاشق چایخوری دانه کرفس

طرز تهیه:

  • در یک ظرف بزرگ، سبزیجات را خرد کنید و بریزید سپس دو قاشق نمک اضافه نمایید. مقداری خرده یخ به آن اضاهف کنید و خوب هم بزنید. درش را بگذارید و هشت ساعت منتظر بمانید. سپس آبکشی کنید و زمانی که آبش تمام شد در ظرفی بریزید.
  • در ماهیتابه مقداری شکر، سرکه، دانه کرفس و بقیه نک را اضافه کنید. و بگذارید داغ شود و اجازه دهید حرارت ببیند و مدام هم بزنید. خیارها و بقیه مخلوط را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • حالا زمان آن است که در یخچال بگذارید. و اجازه بدهید خنک شود. شش هفته زمان بگذرد ترشی شما آماده است.

 

ترشی قارچ

مواد لازم:

  • یک کیلو گرم قارچ
  • یک لیوان سرکه سفید
  • سه لیتر آب
  • هشت حبه سیر
  • دو قاشق غذاخوری نعناع
  • چند عدد فلفل سبز
  • دو قاشق غذاخوری ترخون
  • هفت قاشق غذاخوری نمک

طرز تهیه:

  • ابتدا قارچ ها را بشویید.
  • در یک قابلمه سرکه سفید و نمک را همراه با آب روی حرارت قرار دهید. زمانی که جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  • مخلوط آب و سرکه که سرد شد در ظرفی که می خواهید ترشی را درست کنید مقداری از قارچ را می ریزید سپس ترخون، سیر، نعناع و فلفل سبز را اضافه می کنیم. این کار را لابه لا انجام دهید تا موادتان تمام شود.
  • مخلوط سرکه و آب که خنک شده را در ظرف بریزید و در یخچال بگذارید. سه هفته منتظر بمانید.

در اینجا با دستور انواع ترشی خانگی آشنا شدید.

منبع: آموزش دستور انواع ترشی خانگی