آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

بانه می بروشتا

مواد لازم بانه می بروشتا :

2 عدد نان فرانسوی

1 عدد خیار

1 عدد هویج

150 گرم ژامبون

1 قاشق غذاخوری سس سویا

3 قاشق غذاخوری سس مایونز

گشنیز به میزان لازم

طرز تهیه بانه می بروشتا:

از قبل فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

نان ها را برش زده(به صورت دلخواه) و 3 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند.

حال نان ها را از فر خارج کرده و به سس سویا آغشته می کنیم و مجددا به مدت 1 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

نان ها را از فر خارج کرده و ابتدا روی آن ها سس مایونز می زنیم.

سپس خیار ها را برش می دهیم و روی نان ها قرار می دهیم و بعد از آن هویج را رنده کرده و روی نان ها قرار می دهیم.

به عنوان تزیین می توانید گشنیز را روی مواد قرار دهید و آن را سرو کنید.

منبع: بانه می بروشتا

طرز تهیه بادمجان تو پر با پنیر


بادمجان تو پر با پنیر

برای تهیه این پیش غذای خوشمزه ، ابتدا بادمجان را مطابق تصویر بالا برش دهید.

سپس مایعی که متشکل از 4 .ق.غ روغن زیتون،2 حبه سیر رنده شده، مقداری گشنیز خرد شده  و نمک استرا درون قطعه های کوچکی که ایجاد کرده اید ،بمالید.

در نهایت پنیر پیتزا را  نیز درون برش ها قرار دهید.

بادمجان را درون فویل آلومینیوم گذاشته و درون فر قرار دهید تا که بادمجان کاملا پخته شود.

طرز تهیه تست فرانسوی کدو حلوایی


طرز تهیه تست فرانسوی کدو حلوایی 

 

مواد اولیه تست فرانسوی کدو حلوایی :

 

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه خامه
  • ½ پیمانه پوره کدو حلوایی
  • ½ 1 قاشق چای خوری شکر قهوه ای
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق چای خوری ادویه کدو حلوایی
  • کمی نمک
  • 1 عدد نان فرانسوی قطعه قطعه شده (یا نان تست)
  • کره به مقدار دلخواه

 

 

طرز تهیه تست فرانسوی کدو حلوایی :

 

در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ ها را هم بزنید تا پف کنند.

سپس خامه، پوره کدو حلوایی، شکر قهوه ای، عصاره وانیل، دارچین، ادویه کدو حلوایی و نمک را به آن اضافه کنید

و به خوبی هم بزنید، تا نرم شوند.

ماهیتابه را تا درجه متوسط حرارت دهید تا پیش گرم شود.

هر طرف قطعه های نان فرانسوی یا نان تست ها را به مدت 5 دقیقه در مخلوط کدو حلوایی قرار دهید

تا به خوبی به آن آغشته شوند.

کره را داخل ماهیتابه قرار داده و هر طرف قطعه های نان یا نان تست ها را داخل کره به مدت 3 تا 4 دقیقه پخت کنید.

تست فرانسوی کدو حلوایی خود را می توانید با نوشیدنی مانند شربت افرا و یا کره و شکر میل کنید.

منبع: طرز تهیه تست فرانسوی کدو حلوایی

آموزش پخت کیک پوره سیب زمینی

آموزش پخت کیک پوره سیب زمینی
آموزش پخت کیک پوره سیب زمینی

روش پخت کیک سیب زمینی

در این پست قصد داریم روش پخت کیک پوره سیب زمینی را به شما آموزش بدهیم ، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم

دو تا فنجون پوره سیب زمینی سرد

2قاشق غذا خوری روغن

2قاشق غذا خوری کره بدون نمک

نصف فنجان آرد برای خواباندن در آن

نصف قاشق غذا خوری نمک

یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه

روش تهیه کیک

پوره سیب زمینی به 8 قسمت مساوی  اینچ تقسیم کرده و با استفاده از دست ها آنها را به ضخامت 2/1 اینچ  شکل میدهیم.

روغن را در یک ظرف بزرگ نسوز یا نچسب با دمای متوسط حرارت داده تا جایی که تقریبا دود بلند شود، سپس آرد را با نمک و فلفل در یک بشقاب میکس کرده سپس نان شیرینی را با آرد ترکیب میکنیم و پوره سیب زمینی  را به ماهیتابه اضافه کرده سپس دمای آن را کاهش داده تا زمانی که سطح آن طلایی شود ( 15 تا 20 دقیقه)  با استفاده از یک کف گیر زیر کیک را داخل فر قبل از چرخاندن به سمت دیگر نگاه می کنیم،  سپس به سمت دیگر بر میگردانیم رو ماهیتابه تا رنگش قهوه ایی شود بعد از 15( دقیقه)  کیک پوره سیب زمینی را با اضافه کردن نمک و فلفل آماده شده و باید داغ سرو شود.

منبع: آموزش پخت کیک پوره سیب زمینی

طرز تهیه اسپاگتی بیکن، سیر و پیاز

مواد لازم برای تهیه ی  اسپاگتی بیکن، سیر و پیاز:

1/4 فنجان کره
2 عدد پیاز بزرگ شیرین
1/4 قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز
نمک 1/8 قاشق چای خوری
8 حبه سیر، خرد
2 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
1/4 فنجان سرکه بالزامیک
1/4 فنجان روغن زیتون
1 بسته ورمیشل نپخته
بیکن پخته شده
2/3 فنجان پنیر پارمسان خرد شده
فلفل درشت 1/2 قاشق چای خوری
برگ ریحان تازه، اختیاری

طرز تهیه اسپاگتی با بیکن، سیر و پیاز:

در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا، کره را آب کرده  پیاز، دانه های فلفل و نمک را اضافه کرده حرارت داده تا پیاز سرخ شود حرارت را کاهش داده و سیر را اضافه کرده و تا زمانی که پیاز طلایی شود به سرخ کردن ادامه دهید.
گوجه فرنگی، سرکه و روغن را اضافه کرده. ازطرفی اسپاگتی را طبق دستور پخته و ماکارونی را به مواد اضافه کرده و کم کم باقی مواد  روغن زیتون، بیکن پخته پنیر فلفل را اضافه نمایید. ریحان را هم در آخر به عنوان چاشنی اضافه نمایید (اختیاری).

منبع: طرز تهیه اسپاگتی بیکن، سیر و پیاز