آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

سوپ رشته برنجی و مرغ


سوپ رشته برنجی و مرغ

امروز با شما با طرز تهیه سوپ متفاوت خواهیم بود. امیدوارم از طعم آن خوشتون بیاد. این سوپ در عرض کمتر از نیم ساعت آماده می شود.

       

مواد لازم (برای چهار نفر)

یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی

نصف فنجان موسیر خرد شده (حدودت دو عدد موسیر بزرگ)

(به جای موسیر می توانید از پیازچه خرد شده هم استفاده کنید)

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه و ساییده شده

دو قاشق غذاخوری خمیر کاری تایلندی

چهار فنجان آب مرغ (عصاره مرغ)

یک لیوان شیر نارگیل

دو قاشق غذاخوری سس ماهی

چهار قاشق چایخوری شکر

دو قاشق غذاخوری آب لیمو (ترجیحا لیمو تازه)

نصف قاشق چایخوری زردچوبه

نمک به مقدار لازم

 

مواد لازم برای سرو این سوپ

مقداری گشنیز تازه خرد شده

دو فنجان مرغ پخته ریش شده

رشته برنجی به مقدار لازم

لیمو ترش

پیازچه (موسیر) خرد شده

 

طرز تهیه

مقداری روغن توی ماهیتابه بریزید و پیازچه (موسیر) خرد شده را همراه با زنجبیل تفت دهید. مدام هم بزنید تا ته نگیرد حدود سه تا پنج دقیقه اینکار را ادامه دهید.

سپس خمیر کاری را اضافه کنید تا یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید.

آب مرغ, شیر نارگیل, سس ماهی, شکر, آب لیمو و زدچوبه و نمک را اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه به آرامی هم بزنید.

همزمان در قابلمه ای دیگر رشته برنجی را در ظرف آب جوش بریزید.

چند دقیقه صبر کنید تا کمی نرم شوند.

سپس آبکشی کنید.

 

زمانیکه آماده سرو کردن شد, مرغ و رشته برنجی را در کاسه بریزید. سپس آب مرغ را اضافه کنید و گشنیز و پیازچه ها را رویش بپاشید. در صورتیکه لیمو ترش دارید با لیمو ترش میل کنید.

نوش جان

پاستای مرغ و قارچ

پاستای مرغ و قارچ

اگر از طرفداران پاستا هستید پیشنهاد می کنیم پاستای مرغ و قارچ را امتحان کنید.

 

مواد لازم

170 گرم پاستای خشک

4 ق غ کره

10 شاخه آویشن تازه یا کمی پودر آویشن به مقدار دلخواه

280 گرم قارچ ورقه شده

فلفل

نمک

2 عدد سینه مرغ کوچک

2 ق چ روغن زیتون

100 گرم پنیر خامه ای

 

دستور پخت پاستای مرغ و قارچ

یک قابلمه آب را جوش بیاورید و رشته های پاستا را بپزید. در همین زمان در یک ظرف نچسب کره را آب کرده و آویشن را را همراه با آن روی حرارت ملایم قرار دهید. قارچ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً به کره آغشته شود. تا زمانی که قارچ ها به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند. مدت زمان این مرحله حدود 15 دقیقه است. قارچ ها را از ظرف کره و آویشن خارج کرده و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و شینه مرغ را نیز در ظرف بریزید. حرارت را کمی بیشتر کنید تا سینه ی مرغ کاملا پخته شود. اجازه دهید کمی سرخ و طلایی شوند. سپس مرغ ها را از ظرف خارج کرده. حرارت را کم کنید  و پنیر خامه ای را در ظرف نچسب بریزیدت تا با روغن و کره مخلوط و نرم شود. پس پخته شدن پاستا، پنیر را بلافاصله با آن مخلوط کنید. سپس قارچ را به آن اضافه کنید. پاستا را در ظرف سرو بریزید و تکه های مرغ را روی آن بچینید. بهترین زمان سرو پاستا بلافاصله پس از پخت است. زیرا با گرم کردن دوباره پنیر سفت می شود.

منبع: پاستای مرغ و قارچ

سس هلندی

سس هلندی

درست کردن سس هلندی بسیار ساده است. این سس از 4 ترکیب ساده ساخته می شود و طعمی عالی دارد. سس هلندی در واقع نوعی سس همه کاره برای انواع غذاها و سالاد ها حتی غذاهای دریایی است.

 

توجه

در سس هلندی تخم مرغ خام استفاده می شود. ممکن است بعضی از افراد آن را دوست نداشته باشند. اما، این دستور اصلی سس هلندی است و سال ها با همین دستور طعم خود را به همه اثبات کرده است. فقط دقت کنید که حتماً از تخم مرغ تازه ی تازه استفاده کنید.

 

چگونه سس هلندی درست کنیم

درست کردن این سس به بن ماری دارد. مدت ماندگاری آن هم زیاد نیست اما در مدت زمان کمی می توان آن را آماده کرد. 5 دقیقه زمان آماده سازی و 10 دقیقه زمان پخت لازم دارد. بر خلاف نام آن، این سس ریشه ی فرانسوی دارد.

 

مواد لازم

4 زرده تخم مرغ

یک دوم فنجان کره آب شده

2 تا 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

دستورالعمل

کره را آب کنید. دقت کنید که گرم شود اما داغ نشود.

در یک ظرف زرده تخم مرغ، آبلیمو ادویه را هم بزنید تا یکدست شود.

ظرف حاوی زرده را در بالای آب جوش قرار دهید (به صورت بن ماری). دقت کنید ظرف با آب تماس نداشته باشد و فقط بخار به آن برسد.

تخم مرغ را پیوسته هم بزنید و کره آب شده را کم کم به آن اضافه کنید.

پس از اتمام مخلوط شدن تا 3 دقیقه هم زدن را ادامه دهید. تا زمانی که غلیظ شود.

این سس را پس از درست کردن استفاده کنید. تا زمان مصرف روی آن را بپوشانید.

در صورت دو فاز شدن قبل از سرو آن را با 2 قاشق آب گرم هم بزنید.

از سس هلندی برای غذاهای زیر می توانید استفاده کنید

کلم بروکلی، هویج و گل کلم پخته شده

املت

فیله مرغ

و…

منبع: سس هلندی

طرز درست کردن سس هویج

طرز درست کردن سس هویج

ما در اینجا می خواهیم طرز درست کردن سس هویج را به شما آموزش دهیم. آیا تا به حال اسم سس هویج را شنیده اید؟ ممکن است خیلی ها با نام این سس آشنا نباشند اما خب همانطور که هویج جزو سبزیجات پرخاصیت است مسلما سس آن نیز از این امر مستثنا نیست. می توانید یکبار امتحان کنید و ممکن است تا همیشه جزو طرفداران این سس خوشمزه خواهید شد. همانطور که در ادامه میبینید طرز درست کردن این سس بسیار راحت است و شما به راحتی می توانید آن را درست کنید. در ادامه با ما باشید با درست کردن این سس خانگی خوشمزه و متفاوت.

مواد لازم

دو قاشق غذا خوری کره گیاهی آب شده

یک قاشق غذا خوری نشاسته سیب زمینی

یک فنجان آب سبزیجات

یک فنجان هویج رنده شده

نصف فنجان سس قرمز (کچاپ)

فلفل به میزان لازم

نمک به میزان لازم

 

دستور تهیه

  1. نشاسته سیب زمینی را با آب سبزیجات مخلوط کنید.

2. کره را به آنها اضافه کنید و حسابی هم بزنید.

3. روی شعله ملایم گاز قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به اصطلاح لعاب دار شود.

4. هویج و سس قرمز را اضافه کنید.

5. بگذارید پنج دقیقه روی شعله ملایم گاز بمانند و مدام هم بزنید.

6. نمک و فلفل به مقدار لازم را نیز اضافه کنید

منبع: طرز درست کردن سس هویج

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

آش رشته یکی از غذاهای معروف و محبوب ما ایرانیان است. ما در اینجا طرز تهیه آش رشته را به روشی آسان و راحت به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم:

لوبیا قرمز 100 گرم

عدس 100 گرم

نخود 100 گرم

رشته 200 گرم

نمک به مقدار لازم

سبزی آش  ( اسفناح, تره, گشنیز, جعفری) نیم کیلو

پیاز  یک عدد سرخ شده

نعناع داغ به مقدار لازم

سیر سرخ شده به مقدار لازم

کشک دو لیوان

فلفل سیاه یا قرمز به مقدار لازم

زردچوبه یک قاشق چایخوری

آرد یک قاشق مربا خوری

روغن یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه آش رشته:

از شب قبل بهتر است حبوبات را خیس کنید و چند مرتبه ای به فواصل مختلف آب آن را عوض نمایید. عدس را به صورت جداگانه بپزید. لوبیا و نخود را با هم بپزید. زمانی که بین فشار دو انگشت له شوند بدین معنی است که پخته شده اند. زمانی که آش در حال جوشیدن است. سبزی ها را  که از قبل خرد شده اند و حاضر هستند را در قابلمه ای جداگانه تفت دهید. مقداری زردچوبه را به آن اضافه کنید سپس روغن هم بریزید و هم بزنید.

مقداری از آب آش یا آب جوش به آن اضافه کنید تا گوله نشود. حالا سبزی ها را در قابلمه اصلی بریزید که حبوباتتان قرار دارد. یک ربع بعد رشته را اضفه نمایید. صبر کنید تا آش جا بیفتد و کمی غلیظ شود. مقداری از سیر و پیاز و نعناع که از قبل سرخ کرده اید را به آن اضافه نمایید و مابقی را برای تزیین آن کنار بگذارید. اگر خواستید کم نمک تر درست کنید می توانید نمک نریزید زیرا کشک و رشته نمک دارند. بستگی به علاقه و ذائقه خودتان دارد.

نوش جان.

منبع: طرز تهیه آش رشته