آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

پاستای میگو با پنیر موزارلای خامه ای


پاستای میگو با پنیر موزارلای خامه ای

امروز برایتان طرز تهیه پاستای میگو با پنیر موزارلای خامه ای را آورده ایم. غذای متفاوتی که می توانید به صورت وعده اصلی در نظر بگیرید و هم در مهمانی ها به صورت پیش غذا. پاستای خوشمزه ای که در آن گوچه فرنگی خشک شده, جعفری, فلفل قرمز و پنیر موزارلای خامه ای به عنوان سس آن می باشدو یک دستور غذایی فوق العاده برای کسانی که میگو دوست دارند.

 

مواد لازم

پاستا

روغن زیتون دو قاشق

میگوی پاک کرده

حبه سیر خرد شده سه عدد

نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس پاستا

مقداری گوجه خشک شده را یا تفت دهید یا همانطور خشک و بدون تفت دادن بردارید.

سیرها را کاملا خرد کنید.

یک فنجان پنیر موزارلای را رنده کنید و به هیچ عنوان فریز نکنید.

یک قاشق غذاخوری جعفری (هم می توانید جعفری تازه بریزید و هم خشک شده فقط یادتان باشد اگر از جعفری تازه استفاده می کنید بیشتر باشد.

پاپریکا و فلفل قرمز و نمک را هم به مقدار لازم اضافه نمایید.

حدود یک فنجان آب پاستا (زمانیکه گذاشتین پاساتاها بپزند منظور آب همان می باشد.)

 

طرز تهیه:

  • پاستاها را مطابق دستوری که روی بسته اش نوشته بپزید و آب کشی کنید.
  • اگر از گوجه فرنگی خشک استفاده می کنید, می بایست قبل از استفاده بدون روغن باشد یعنی اگر قبلش تفت داده بودید حتما روغنش را بگیرید.
  • دو قاشق روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. میگو, سیرهای خرد شده و میگوی پخته شده را در آن بریزید و حدود یک دقیقه سرخ شود زمانیکه میگو صورتی رنگ یا قهوه ای روشن شد برش گردانید تا طرف دیگرش سرخ شود. مراقب باشید که میگوها زیاد سرخ نشوند چون سفت می شوند و در این غذا خوب نمی شود.
  • میگوها را در بشقاب بریزید. توجه داشته باشید روغنش را بگیرید.
  • گوجه خشک شده را به ماهیتابه اضافه نمایید تا با سیر تفت داده شوند. پنیرموزارلای رنده شده را اضافه کنید تا زمانیکه پنیرها آب شوند. در آخر مقداری از آب ماکارنی, جعفری, نمک و فلف قرمز و پاپریکا را اضافه نمایید.
  • پاستای پخته شده را به سس اضافه کنید (داخل ماهیتابه یا قابلمه که سس را درست می کردید) میگو های آماده را هم اضافه نمایید کمی دیگر نمک بریزد و آب پاستا را نیز بریزید. اگر هنوز سس سفت است بهتر است بگذارید کمی بیشتر روی حرارت بماند تا موادش به خوبی با هم ترکیب شوند.

غذایی متفاوت و خوش مزه

نوش جان

منبع:پاستای میگو با پنیر موزارلای خامه ای

طرز درست کردن ساندویچ استیک با سس سیر


ساندویچ استیک با سس سیر

ما امروز می خواهیم به شما طرز درست کردن ساندویچ استیک با سس سیر را یاد بدهیم. معمولا ساندویچ استیک را اکثر افراد می پسندند. طرز تهیه سس سیر نیز بسیار راحت است که به شما در پستی جداگانه آموزش داده ایم فقط کافیست روی سس سیر کلیک کنید و دستور تهیه آن را مطالعه نمایید. البته روش دیگرش نیز این است که می تواند مقداری سیر خرد شده را با سس مایونز مخلوط کنید و بگذارید چند ساعتی در یخچال بماند تا خنک شود.

 

مواد لازم:

  • سیر خرد شده دو حبه
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • استیک گوشت گاو 500 گرم
  • فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ
  • پیاز دو عدد متوسط
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • نان ساندویچی
  • پنیر موزورلای رنده شده 250 گرم
  • مقداری جعفری خرد شده

طرز تهیه:

در بالا شما را جهت آماده کردن سس سیر آماده کردیم. برای سرخ کردن استیک می بایست فلفل دلمه ای و پیاز را خرد کنید و در روغن با استیک سرخ کنید. استیک را به شکل نوارهای باریک برش دهید. پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و فلفل دلمه ای را نیز به صورت باریک برش بدهید و کنار بگزارید. نان را باز کنید و استیک و پیاز و فلفل دلمه را لای آن بگذارید نمک و فلفل هم بپاشید روی استیک پنیر موزورلای رنده شده بریزید و داخل فر با دمای 260 درجه قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود. برای جلوگیری از خشک شدن نان در فر می توانید ساندویچ ها را با فویل آلمینیومی بپوشانید.

منبع:طرز درست کردن ساندویچ استیک با سس سیر

دستور تهیه اسنک اسپانیایی کورو ( churro )


اسنک اسپانیایی کورو

اسنک اسپانیایی کورو یکی از اسنک های محبوب و پر طرفدار به شمار می رود.  در دستور سنتی آن از شکر معمولی و آرد سفید تصفیه شده استفاده می شود. اما، در دستوری که به شما معرفی خواهیم کرد، جایگزین سالمتری برای شکر و آرد رژیمی بدون گلوتن در نظر گرفته شده است تا اسنک سالمتری داشته باشیم.

جایگزین کردن شکر و آرد با نوع سالم تر از مزه و طعم خوب این اسنک اسپانیایی کم نمی کند. ضمناً باعث نمی شود شما با خوردن آن بخاطر لاغزی و سلامت خود احساس عذاب وجدان پیدا کنید.

 

کورو چیست ؟

یک کورو سنتی نوعی سیرینی خمیری سنتی با روکشی از شکر و دارچین است و داغ داغ سرو می شود. در آمریکا، در نمایشگاه ها و کارناوال های خیابانی کورو توزیع می کنند. کورو همچنین در اسپانیا، پرتغال، فرانسه، فیلیپین، کوبا و مکزیک پر طرفدار است. این اسنک به شکل های مختلف نازک، پیچی، بلند و … تههیه می شود.

برای پوشش روی کورو می توان از مخلوط پودر قند و دارچین یا قهوه و حتی شکلات تلخ ذوب شده استفاده کرد.

 

ارزش غذایی اسنک اسپانیایی کورو

هر عدد کورو تقریباً حاوی:

298 کالری

17 گرم چربی

32 گرم کربوهیدرات

6 گرم فیبر رژیمی

4 گرم شکر

6 گرم پروتئین

0.34 میلی گرم منگنز

4 IU ویتامین ای

400 IU ویتامین آ

28 میلی گرم منیزیم

0.9 میلی گرم آهن

0.07 میلی گرم ویتامین ب 2

97 میلی گرم سدیم

40 میلی گرم فسفر

40 میلی گرم کلسیم

0.18 میکرو گرم ویتامین ب 12

43 میلی گرم پتاسیم است.

 

اهمیت غذایی مواد تشکیل دهنده

آرد سفید تصفیه شده می تواند برای دستگاه گوارش انسان مشکلاتی را ایجاد کند. به همین دلیل استفاده از آرد های رژیمی و سبوس دار از نظر سلامتی بسیار بهتر است و فیبر مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کند.

در این اسنک اسپانیایی از شکر افرا استفاده می شود. شکر افرا از جوشاندن و بی آب کردن شیره ی افرا تهیه شده و مواد آنتی اکسیدان، روی و منگنز در ان وجود دارد. شیره ی افرا تأثیر زیادی روی افزایش قند خون شما ندارد.

کره بادام زمینی استفاذه شده در این اسنک بسیار مغذی است. اما، مردم اغلب تصور می کنند کره غذایی ناسالم است و از خوردن آن اجتناب می کنند. مصرف کرده انرژی بدن شما را برای فعالیت های روزانه تأمین می کند و در ان ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن وجود دارد.

دارچین نیز خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد دیابت و قابلیت تقویت سیستم ایمنی بدن را دارد. هم چنین عطر و طعم بسیار خوبی به اسنک شما می دهد.

 

مواد لازم برای تهیه اسنک اسپانیایی کورو

1 فنجان آب

یک سوم فنجان کره

2 قاشق غذا خوری شکر افرا (چون این شیره به صورت وارداتی در ایران عرضه می شود در صورت تمایل از شیره خرما، شیره انگور یا شیره توت نیز می توانید استفاده کنید، برای شیرین تر شدن اسنک می توانید کمی مقدار ان را نیز افزایش دهید)

یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

یک دوم قاشق چایخوری دارچین

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

2 فنجان آرد

2 عدد تخم مرغ

برای روی اسنک: کمی مخلوط دارچین و شکر افرا (یا خاک قند)

 

دستور تهیه اسنک اسپانیایی کورو

فر را از قبل تا دمای 350 دررجه فارنهایت یا 175 درجه سلسیوس (سانتی گراد) گرم کنید.  در ماهیتابه ای روی شعله متوسط کره را آب کرده و شکر افرا و آب را با ان مخلوط کنید تا به جوش بیاید.  مواد را از روی حرارت برداشته و آرد را کم کم به آن اضافه کنید. وانیل و تخم مرغ را به ان بیافزایید و تا جایی که به خوبی مخلوط شوند ان را هم بزنید. مخلوط به دست آمده را در قیف شیرینی پزی بریزید. روی سینی پخت کاغذ شیرینی پزی پهن کنید و مواد کورو را به هر شکلی که مایلید روی آن قرار دهید. می توانید طبق تصاویر زیر عمل کنید. روی آن مخلوط شکر و دارچین بریزید و اسنک ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:دستور تهیه اسنک اسپانیایی کورو ( churro )

طرز تهیه قارچ سوخاری به دو روش

طرز تهیه قارچ سوخاری بدون  تخم مرغ و با تخم مرغ

ما در اینجا  طرز تهیه قارچ سوخاری بدون تخم مرغ و با تخم مرغ به شما یاد می دهیم که شما به هر روشی که ترجیح می دهید قارچتان را درست نمایید. این پیش غذای خوشمزه را به صورت تازه و داغ میل نمایید.

 

طرز تهیه قارچ سوخاری بدون تخم مرغ

مواد لازم:

قارچ نیم کیلو گرم

سیر رنده شده دو حبه

پیاز خرد شده یک عدد متوسط

آرد یک لیوان

آرد ذرت یک قاشق

نمک به مقدار لازم

آب یک لیوان

فلفل به مقدار لازم

پودر کاری نصف قاشق چایخوری

بکین پودر نصف قاشق چایخوری

روغن گیاهی به مقدار لازم

لیمو و جعفری برای تزیین

 

طرز تهیه:

آرد درت, آرد, نمک, بکین پودر, پودر کاری و فلفل را با هم مخلوط نمایید.

آب را به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید. حدود یک ربع آن را کنار بگذارید.

سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و سپس قارچ ها را بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ  ها کاملا به این خمیر آغشته شوند.

روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید روغن داغ شود.

قارچ ها را در ماهیتابه بریزید و بگذارید پنج دقیقه ای سرخ شوند. زمانی که طلایی متمایل به قهوه ای شدند یعنی آماده هستند.

قبل از اینکه قارچ های خوشمزه تان را سرو کنید آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغنش خارج شود سپس در بشقاب دلخواهتان سرو کنید و برای تزیین آن مقداری لیمو و جعفری کنار آن بگذارید.

 

درست کردن قارچ سوخاری با تخم مرغ

مواد لازم:

قارچ نیم کیلوگرم

نمک به مقدار لازم

تخم مرغ یک عدد

شیر یک چهارم فنجان

آرد سوخاری الک شده ترجیحا با ادویه  نیم پیمانه

 

طرز تهیه:

قارچ ها را به دقت بشویید و بگذارید خشک شوند.

تخم مرغ را به آرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

قارچ ها را در این مخلوط بگذارید و در آن بغلطانید سپس آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.

در ماهیتابه روغن بریزید وقتی روغنتان داغ شد قارچ ها را برای سرخ کردن در آن بیندازید.

زمانی که قارچ ها طلایی متمایل به قهوه ای شدند آماده اند.

نوش جان

 منبع:طرز تهیه قارچ سوخاری به دو روش

گل کلم سوخاری با طعم فوق العاده


طرز تهیه گل کلم سوخاری

ما امروز می خواهیم به شما طرز تهیه گل کلم سوخاری را یاد بدهیم.پیش غذایی خوشمزه و متفاوت و بسیار راحت. پس درادامه با ما باشید.

 

مواد لازم:

یک عدد گل کلم کامل

یک عدد تخم مرغ

دو قاشق غذاخوری شیر

چهار فنجان روغن سرخ کردنی

یک فنجان پودر سوخاری

 

دستور:

  • ابتدا گل کلم را با سلیقه و منظم خرد کنید. در قابلمه آب و نمک بریزید و بگذارید  جوش بیاید. گل کلم ها را در آن بریزید و بگذارید بین پنج تا هشت دقیقه بپزند. سپس آنها را در آبکش بریزید تا خنک شوند.
  • در ماهیتابه روغن بریزید (حجم روغن زیاد باشد که گل کلم ها در آن غوطه ور شوند) در کاسه ای کوچک آنها را به شیر و تخم مرغ آغشته کنید (می توانید به وسیله چنگال اینکار را انجام دهید.)
  • سپس پودر سوخاری را در بشقابی بریزید و گل کم ها را به آن نیز آغشته نمایید. و در روغن بیندازید.
  • بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود در روغن داغ سرخ شود. سپس آن ها را روی دستمال مخصوص آش پزی یا آبکش فلزی قرار دهید تا روغنش گرفته شود.

نوش جان

منبع:گل کلم سوخاری با طعم فوق العاده