آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

ناگت مرغ رژیمی خوشمزه و سالم


طرز تهیه ناگت مرغ رژیمی

امروز برایتان طرز تهیه ناگت مرغ رژیمی ا آورده ایم. با اینکه انواع غذاهای سوخاری بسیار خوشمزه هستند, پرکالری نیز می باشند زیرا از یک سو برای سرخ کردنشان می بایست روغن زیادی مصرف کرد و از سوی دیگر پودر سوخاری نیز روغن را به خود جذب می کند. ما در اینجا این غذای خوشمزه را طوری به شما یاد می دهیم که کم کالری تر باشد.

 

مواد لازم:

سینه مرغ بدون استخوان

پودر سوخاری به مقدار لازم

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان پودر شده دو قاشق

نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

پودر نان سوخاری دو الی سه قاشق غذاخوری

 

دستور:

ابتدا می بایست سینه های مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد نمایید. روغن زیتون را به آن بمالید و آن را به پودرها نیز آغشته کنید. فر را روی دمای 210 درجه بگذارید سپس مرغ ها را کف سینی فر بچینید بهتر است ابتدا کاغذ روغنی را کف سینی بچینید سپس مرغ ها را رویش بگذارید. یک ربع الی نیم ساعت که گذشت چک کنید اگر طلایی شد برگردانید و بگذارید طرف دیگرش نیز طلایی شود.

این طرز طبخ ناگت مرغ بسیار کم کالری تر از ناگت هایی است که سرخ می شوند. بهتر است برای سرو در کنارش کلم بروکلی یا سالاد سبزیجات و لیمو نیز بگذارید.

نوش جان

منبع: ناگت مرغ رژیمی خوشمزه و سالم

طرز تهیه سوپ قارچ

سوپ قارچ

در اینجا قصد داریم طرز تهیه سوپ خوشمزه ای را به شما یاد بدهیم. طرز تهیه سوپ قارچ بسیار راحت است و در عین حال سوپی مقوی است که می توانید هم به عنوان پیش غذا در مهمانیهایتان سرو کنید و هم اینکه به عنوان وعده غذای اصلی مانند شام میل بفرمایید.

 

طرز تهیه سوپ قارچ

خامه یک بسته

قارچ خرد شده

پیاز یک عدد

کره صد گرم

فلفل سیاه به مقدار دلخواه

نمک به میزان لازم

شیر یک لیتر

عصاره مرغ یک بسته

آرد سفید چهار قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه سوپ قارچ

در قابلمه تان کره بریزید و پیازها را یا رنده کنید یا بسیار ریز خرد کنید و تفت دهید سپس قارچ های خرد شده را در قابلمه بریزید. نمک و فلفل سیاه را روی آن بریزید و کمی هم بزنید.

در ظرفی دیگر عصاره مرغ و آرد را بریزید (اگر در قابلمه بریزید گوله می شود) سپس شیر سرد را به آن اضافه کنید وحسابی هم بزنید تا آرد در شیر حل شود.سپس آنها را در قابلمه بریزید و روی حررت ملایم قرار دهید تا زمانی که غلیظ شود. مراقب باشید که حرارت گازتان زیاد نباشد تا قارچ ها آب نشوند.

در انتها خامه را حسابی هم بزنید و در قابلمه بریزید مجددا هم بزنید تا سوپتان لعاب بیندازد.

سوپ را در ظرف دلخواهتان سرو کنید برای تزئین آن می توانید کمی جعفری خرد شده بپاشید.

منبع: طرز تهیه سوپ قارچ

پاستا با گوشت قلقلی ، نوعی غذای سوئدی


پاستا با گوشت قلقلی
پاستا با گوشت قلقلی

پاستا با گوشت قلقلی

پاستا با گوشت قلقلی یکی از انواع گوناگون پاستا است. پاستا غذایی است که در ملیت های مختلف به نحوه های متفاوتی تهیه می شود و انواع ذائقه ها را می تواند راضی کند. پاستا با مرغ، پاستا با گوشت یا پاستا بدون گوشت برای گیاه خواران دسته های عمده ی پاستا هستند. این نوع از پاستا که در اینجا قصد آموزش آن را داریم حدوداً 20 دقیقه زمان آماده سازی، 25 دقیقه زمان پخت نیاز دارد که مجموعاً 45 دقیقه وقت شما را برای حاضر کردن غذا می گیرد. پس می توان آن را جزو غذاهای تقریباً سریع برای شاغل ها دانست.

 

مواد لازم برای تهیه پاستا با گوشت قلقلی

برای تهیه گوشت ها:

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک دوم پیاز سفید کوچک ، نگینی خرد شده

200 گرم گوشت گوساله چرخ شده

یک قاشق غذا خوری پودر ژلاتین

یک چهارم فنجان پودر نان تست خشک شده

یک عدد زرده تخم مرغ بزرگ

یک هشتم قاشق چای خوری پودر ادویه all spice

یک هشتم قاشق چای خوری جوز رنده شده

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

برای سس:

2 قاشق غذا خوری کره

2 قاشق غذا خوری آرد چند منظوره

یک فنجان آب گوشت پخته شده

یک سوم فنجان خامه ترش

نمک و فلفل به میزان دلخواه

جعفری تازه خرد شده در صورت دلخواه

و

ماکارونی پخته شده

 

دستور تهیه پاستا با گوشت قلقلی

برای تهیه ی پاستا با گوشت قلقلی ابتدا گوشت های قلقلی را آماده کنید. در یک تابه ی بزرگ یک قاشق غذا خوری روغن زیتون ریخته  و شعله ی زیر تابه را روی متوسط قرار دهید. پیاز نگینی ریز شده را به آن بیفزایید و حین پخت گاهگاهی آن را هم بزنید. تا جایی که پیاز ها سرخ شوند و رنگ طلایی بگیرند. این کار حدودا! ده دقیقه زمان می برد.

در این بین گوشت چرخ کرده، ژلاتین، پودر نان، زرده تخم مرغ، ادویه ها، نمک و فلفل را در غذا ساز مخلوط کنید و پیاط سرخخ شده را به آن بیفزایید. مواد را به خوبی مخلوط کنید.

این مواد 12 تا 13 تا گوشت قلقلی به شما می دهد. در همان تابه باقی روغن زیتون را ریخته و گوشت های قلقلی را در آن بپزید. هنگام پخت گوشت ها کمی شعله را بیشتر کنید.

گوشت ها را از تابه خارج کرده و سس را در آن درست کنید. کره را در تابه ریخته و پس از آب شدن آرد را روی آن بریزید و 30 ثانیه حرارت دهید. سپس آب گوشت را افزوده و هم بزنید. بعد از آن خامه ترش را اضافه کنید و اجازه بدهید بجوشد و گوشت ها را در سس گذاشته و 5 دقیقه بپزید.

پاستا با گوشت قلقلی را می توانید با جعفری تازه سرو کنید.

منبع: پاستا با گوشت قلقلی ، نوعی غذای سوئدی

طرز تهیه سینه مرغ و اسفناج


سینه مرغ و اسفناج

غذایی راحت و برای مواقعی که خانم خانه تازه به منزل آمده و بدلیل خستگی به دنبال غذایی زودپز و در عین حال خوشمزه و دلپذیر می گردد. پیشنهاد ما برای این گونه مواقع به شما این غذا می باشد.

 

مواد لازم برای 2 نفر ؛

سینه مرغ 2 عدد

پاپریکا 1 قاشق غذاخوری

اسفناج 100 گرم

قارچ 4 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا

کره

نمک و فلف به مقدار لازم

 

طرز تهیه ؛

سینه مرغ را از طرف عرض یا طول آن , برش نسبتا عمیق می دهیم ,سپس اسفناج ها را در این برش ها قرار می دهیم ,پاپریکا را ریز خرد کرده , قارچ ها را نیز خرد کرده و در میان مرغ می گذاریم, پنیر پیتزا را رنده کرده , هم می توان لا به لای سینه مرغ ریخت و هم بر روی آن .

پس از انجام مراحل گفته شده بر مرغ ها نمک , فلفل , روغن زیتون و کره می مالیم و به مدت یک ربع در مایکروویو با حرارت 900 قرار می دهیم و بعد از پخت کامل , آن را میل می کنیم.

منبع: طرز تهیه سینه مرغ و اسفناج

پاستا پنه با قارچ و سبزیجات


پاستا پنه با قارچ و سبزیجات زمستانی

 

مواد لازم پاستا پنه:

برای چهار نفر
٣٥٠ گرم پاستا پنه
٢/٥ قاشق غذاخوری روغن زیتون
٢٣٠ گرم قارچ خرد شده
٤٥٠ گرم سوسیس خرد شده
موسیر، به میزان دلخواه، ریز خرد شده
برگ چغندر ( یک عدد چغندر) ریز خرد شده
٥٠ گرم پنیر پارمسان
نمک و فلفل به میزان لازم

 

ارزش غذایی:

٨٨٠ کالری، ٥٢٪‏ سدیم، ٧٥٪‏ چربی، ٦٩٪‏ پروتئین، ٢٥٪‏ کربوهیدرات، ١٦٪‏ فیبر

 

دستور پخت :

پاستا پنه را به روش پخت ماکارونی، بپزید و آماده کنید.
همزمان، قارچ ها را با روغن زیتون روی شعله ملایم تفت دهید تا زمانی که آب آن کشیده شود. سپس آنها را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.
حال، سوسیس های خرد شده را کاملا تفت دهید. وقتی سوسیس ها کامل پخته شدند، موسیر را اضافه کنید. پس از تفت کامل موسیر نوبت به اضافه کردن برگ چغندر میرسد.
پس از آنکه سبزیجات نیز پخته شد، این مخلوط را به همراه پنیر پارمسان ، نمک و فلفل و باقی مانده روغن زیتون به ظرف پنه اضافه کنید و کامل با هم مخلوط کنید.
این غذا بلافاصله باید میل شود. نوش جان

منبع: پاستا پنه با قارچ و سبزیجات