آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

دستور تهیه میرزا قاسمی خاور میانه ای با نام بابا گانوش

میرزا قاسمی یا بابا گانوش

میرزا قاسمی غذایی است که در منطقه خاور میانه، لبنان، عراق، ترکیه، مصر و اردن محبوبیت دارد. میرزا قاسمی در دستور لبنانی شبیه هوموس است اما جزء اصلی استفاده شده در آن به جای نخود، بادمجان است.

بادمجان غذایی کم کالری با فیبر بالاست و به عنوان یکی از معدود سبزیجات بنفش رنگ آنتی اکسیدان قوی در پوست خود دارد.

 

میرزا قاسمی و خوراکی های همراه

در کنار میرزاقاسمی خاور میانه که به نام بابا گانوش شناخته می شود، سالاد هایی با هویج، کرفس و فلفل دلمه ای سرو می کنند.

 

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی

1 عدد بادمجان برش داده شده

1 فنجان ارده

3 تا 4 حبه سیر

1 تا 2 قاشق غذا خوری روغن آووکادو

1 فنجان جعفری خرد شده

نمک و فلفل به مقدرا لازم

 

دستور تهیه

بادمجان ها را برش داده و به ان نمک و فلفل بزنید و اجازه بدهید 15 دقیقه مزه دار شود. سپس آن را 5 تا 8 دقیقه سرخ کنید. بعد از آن می توانید به دلخواه پوست آن را بگیرید یا نگیرید. بادمجان را همراه با مواددیگر در غذا ساز بریزید تا به خوبی مخلوط شود و با جعفری خرد شده سرو کنید.

 منبع:دستور تهیه میرزا قاسمی خاور میانه ای  با نام بابا گانوش

دستور تهیه و پخت جوجه کره ای هندی

جوجه کره ای هندی

غذاهای شرقی طعم خاصی دارند و برنج نقش زیادی در آن ها دارد. البته غذاهای هندی که به تندی معروف اند. اگر به غذاهای خیلی تند علاقه دارید دستور تهیه ی جوجه ی هندی زیر را امتحان کنید. شما می توانید جوجه کره ای هندی را که با برنج سرو می شود با راحتی آماده کنید.

 

مواد لازم برای پخت جوجه کره ای هندی برای دو نفر

برای برنج

سه چهارم فنجان برنج سفید

یک و یک دوم فنجان آب

برای جوجه:

دو قاشق چای خوری روغن کانولا یا روغن دلخواه دیگر مثل روغن هسته انگور

یک پیاز کوچک نگینی خرد شده

دو حیه سیر ریز شده

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

یک عدد فلفل تازه تند ( به رنگ سبز یا قرمز)، ریز شده

یک و یک دوم قاشق چای خوری گرام ماسالا

یک دوم قاشق چای خوری هل

یک دوم قاشق چای خوری پودر گشنیز

حدود 4 گرم سس گوجه فرنگی

سه چهارم فنجان آب مرغ

یک دوم قاشق چای خوری نمک

فلفل سیاه پودر شده

دو عدد سینه مرغ بی استخوان و خرد شده

یک سوم فنجان خانه سنگین

دو قاشق غذا خوری کره

 

دستور تهیه جوجه کره ای هندی

برنج:

طبق روش هندی در ظرفی آب و برنج را مخلوط کرده و اجازه دهید به جوش بیاید. پس از جوش آمدن در ظرف را گذاشته و حرارت زیر آن را کم کنید. اجازه بدهید 20 دقیقه بپزد. پس از 20 دقیقه ظرف را از روی حرارت برداشته و در آن را باز کنید و روی آن دم کنی بگذارید و 5 دقیقه زمان بدهید دم بکشد. اگر دوست داشته باشید می توانید با روش های دیگر برنج خود را آماده کنید.

جوجه کره ای:

در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط روغن را بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیاز، سیر، زنجبیل، فلفل تازه و ادویه گرام ماسالا را در آن بریزید. 3 تا 4 دقیقه یعنی تا زمانی که عطر این مواد در فضا پخش شود به آن زمان بدهید. سپس این مخلوط را در غذا ساز ریخته به علاوه ی سس گوجه فرنگی، آب مرغ، نمک و فلفل سیاه هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط یک دست شده را به ظرف برگردانید و خامه سنگین را به آن اضافه کنید. سپس سینه مرغ خرد شده را در آن بریزید و هر از گاهی هم بزنید تا مطمئن شوید تمام مواد به همه جای مرغ می رسد و یکدست پخته می شود. مرغ در حدود 10 دقیقه پخته می شود. زمانی که مرغ خوب پخته شد کره را به آن بیفزایید تا ذوب شود. غذای شما آماده ی سرو است.

منبع:دستور تهیه و پخت جوجه کره ای هندی

طرز تهیه کیمچی کره ای


کیمچی
کیمچی

کیمچی چیست

برای کسانی که نمی دانند باید گفت که کیمچی به نوعی ترشی سبزیجات تخمیر شده کره ای است. و یکی از مهمترین خوراکی های سنتی در آشپزی کره به شمار می رود. تقریباً غیر ممکن است که شما سر یک میز در رستورانی کره ای بنشینید و کیمچی سر آن میز نباشد.

 

مواد استفاده شده در کیمچی

برگ کلم چینی

پیازچه

ترب سفید

پودر فلفل تند

نمک

سیر

زنجبیل

سویا سس یا سس ماهی

برای تهیه کیمچی ابتدا باید برگ های کلم را نمک بپاشید و سه ساعت و یا شب تا صبح زمان بدهید تا نرم شود سپس آن را آبکشی کرده و مخلوطی ار باقی مواد را لا به لای برگ های کلم بریزید و در ظرف در بسته نگه دارید.

این ترشی کره ای که در بعضی مناطق کره غذای اصلی نیز محسوب می شود عطر و طعم تند دارد. در تهیه آن به جز کلم از کاهو نیز استفاده می کنند. در درست کردن کیم چی اصیل کاهو یا کلم را درست در آب نمک می خوابانند و سپس مواد را در آن می ریزند و آن را خرد و برگ برگ نمی کنند.

 

خواص و فواید کیمچی

این خوراکی مغذی می تواند ناراحتی های معده را درمان کند، نشاط بخش است، به درمان مشکلات حاد تنفسی کمک کند و از یبوست جلوگیری کند. هم چنین به علت کالری کم و فیبر بالایی که دارد برای دستگاه گوارش مفید است و سرشار از باکتری های پروبیوتیک، ویتامین آ، ویتامین سی و آهن است.

این ترشی در آمریکا طرفداران بسیار زیادی دارد. البته مردم ترجیح می دهند که آن را در خانه درست کنند و به صورت آماده از فروشگاه خریداری نکنند. زیرا از نظر هزینه به صرفه تر و از نظر تغذیه ای سالم تر است. در ایران هم به صورت آماده در بازار وجود دارد و می توانید خریداری کنید.

 

ماندگاری کیمچی

این ترشی تا ماهها ماندگاری دارد. زیرا در مرحله اول که کلم ها به نمک آغشته می شوند باکتری های مضر آن از بین می روند و در مرحله ی بعد فلفل تند موجود در مواد ترشی خود نوعی ضد باکتری است و جلوی تخریب و فساد این مواد غذایی را می گیرد.

 

نکات

برای تهیه ی کیمچی خود از نمک بدون ید استفاده کنید زیرا ید موجود در نمک می تواند مانع از تخمیر مناسب مواد شود. از طرفی اگر از آب جوشیده برای تهیه ی ترشی استفاده کنید نیز تا حد زیادی از ورود آلودگی ها و کپک زدن جلوگیری کرده اید. نکته دیگر اینکه برای رسیدن به طعم دلخواه خود چند بار با زیاد و کم کردن مواد آن را درست کنید تا کم کم طرز تهیه آن دستتان بیاید و از درست کردن کیمچی نا امید نشوید.

منبع:طرز تهیه کیمچی کره ای

اسنک توپ انرژی عصرانه ای دل پذیر برای شما و اعضای خانواده

توپ انرژی چیست ؟

درست کردن اسنک ها باید آسان باشد. اسنک در وعده ی عصرانه باید به شما تا رسیدن زمان وعده ی شام انرژی بدهد و در عین حال شما را خیلی سیر نکند. بسیاری از اسنک های بسته بندی با قند فراوان، روغن های ناسالم و موادی درست می شوند که شاید شما اصلا اسم آن ها را نشنیده باشید. اسنک توپ انرژی روش تهیه ساده ای دارد و یک عصرانه ی پر انرژی و خوشمزه برای شما و به خصوص بچه ها خواهد بود.

 

مزیت اسنک توپ انرژی

مزیت اسنک توپ انرژی اینست که به آسانی در ظرف های کوچک قابل حمل است و می توانید آن ها را در کیف خود جای داده و با خود بیرون ببرید و هم چنین مواد تشکیل دهنده ی آن پیچیده نیست و در اکثر خانه ها پیدا می شود. و مهمتر از همه طعم بسیار عالی دارد.

اسنک توپ انرژی هم چنین برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب است. این خوراکی فوق العاده در دسته خوراکی های بدون گلوتن نیز قرار می گیرد و برای افرادی که نباید گلوتن مصرف کنند عالی است. هیچگونه قند مصنوعی در ان استفاده نمی شود. احتیاج به پخت و یا ابزار خاص آشپزی ندارد. می توانید در درست کردن ان ها از بچه ها نیز کمک بگیرید. این اسنک از هر نظر فوق العاده است.

 

ارزش غذایی اسنک توپ انرژی

یک عدد توپ انرژی تقریباً حاوی:

190 کالری

15 گرم کربوهیدرات

13.2 گرم چربی

5 گرم پروتئین

73.4 میلی گرم سدیم

12 گرم قند

183 میلی گرم پتاسیم

5.4 گرم فیبر

30 میلی گرم کلسیم

4.9 میلی گرم آهن

0.6 میلی گرم ویتامین سی است.

 

اهمیت غذایی مواد تشکیل دهنده اسنک توپ

کاکائو فرآوری نشده در طول قرون مختلف به عنوان ماده ای انرژی زا در غذای انسان استفاذه شده است. سرشار از فیبر بوده و به شما کمک می کند پس از میل کردن این اسنک مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید. کاکائو هم چنین منبع آهن است و از کم خونی جلوگیری می کند.

کره گیاهی تخم آفتابگردان جایگزین خوبی برای انواع دیگر کره محسوب می شود. این کره سرشار از پروتئین است و به عضلات شما سوخت رسانی می کند. همچنین چربی سالم موجود د ران باعث می شود پوست شما بهتر به نظر برسد.

خرما بدون استفاده از قند های فرآوری شده، طعم شیرینی به اسنک شما می دهد. همچنین غنی از مواد معدنی و بسیار پر انرژی است.

 

مواد لازم برای درست کردن اسنک توپ انرژی

یک چهارم فنجان کاکائو فرآوری نشده (cocoa nibs)

یک چهارم فنجان پودر نارگیل

یک چهارم فنجان آرد بادام

یک قاشق غذا خوری روغن نارگیل، آب شده و سرد شده

8 تا 10 عدد خرما بی هسته

یک دوم فنجان کره آفتابگردان

یک چهارم فنجان دانه کنجد

یک دوم قاشق چایخوری نمک

یک قاشق چایخوری دارچین

 

دستور تهیه اسنک توپ

کاکائو و پودر نارگیل را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. سپس باقی مواد را اضافه کرده و تا جایی که یک دست شوند هم بزنید. این مخلوط را به شکل 12 عدد توپ گرد با قطر 2.5 سانتی متر در بیاورید. این توپ ها را در کاکائو، کنجد، پودر نارگیل و هر چیزی که مایلید بغلتانید. پس از سرد شدن آماده سرو خواهد بود و به مدت 2 هفته ماندگاری دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:اسنک توپ انرژی عصرانه ای دل پذیر برای شما و اعضای خانواده

طرز درست کردن ساندویچ پیتزا


طرز درست کردن ساندویچ پیتزا 

ما امروز در ایده شات به شما طرز درست کردن ساندویچ پیتزا را یاد می دهیم. امیدواریم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

  • سوسیس به مقدار لازم
  • سس مارینارا  نصف پیمانه
  • پنیر موزورلا 6 الی 8 ورق
  • کره ذوب شده یک چهارم پیمانه
  • پودر سیر و پیاز هر کدام نصف قاشق غذاخوری
  • آویشن یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده یک قاشق غذاخوری
  • نان اسلایدر

 

طرز تهیه:

نان اسلایدر شبیه با نان همبرگر و باگت است اما به قطعات کوچک تقسیم شده است. شما هم می توانید از این نان استفاده کنید و هم از نان باگت استفاده نمایید. اما پیشنهاد ما در اینجا استفاده از نان اسلایدر می باشدکه در بازار به وفور یافت می شود. به جای سوسیس می توانید گوشت چرخکرده یا مرغ پخته ریش ریش شده مصرف کنید.

فر را روی دمان 190 درجه سانتی گراد بگذارید وقتی گرم شد در یک ظرف پیرکش نصفه زیرین نان اسلایدر را بگذارید. سس مارینا را روی لایه اول بریزید و خوب پخش کنید. سپس رقه های پنیر مزورلا و سوسیس ها را روی آن بچینید. پنیر موزورلا را لای سوسیس ها بچینید. اگر مایل هستید قارچ و فلفل دلمه ای نیز اضافه نمایید. ادویه و نمک را روی آن ها بپاشید و قسمت رویی نان را روی آن بگذارید. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و با پنیر پارمزان مخلوط نمایید. سپس با قلموی آشپزخانه آن را روی نان بمالید. بگذارید حدود 15 دقیقه در فر بماند. پیتزای خوشمزه شما آماده است.

منبع:طرز درست کردن ساندویچ پیتزا