آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

طرز تهیه کیک پوره سیب زمینی


مواد لازم برای تهیه کیک پوره سیب زمینی:

دو تا فنجون پوره سیب زمینی سرد

2قاشق غذا خوری روغن

2قاشق غذا خوری کره بدون نمک

نصف فنجان آرد برا خواباندن در آن

نصف قاشق غذا خوری نمک

یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه

طرز تهیه کیک پوره سیب زمینی:

پوره سیب زمینی به 8 قسمت مساوی  اینچ تقسیم کرده و با استفاده از دست ها آنها را به ضخامت 2/1 اینچ را شکل میدهیم.

روغن را در یک ظرف بزرگ نسوز یا نچسب با دمای متوسط حرارت داده تا جایی که تقریبا دود بلند شود. سپس آرد را با نمک و فلفل در یک بشقاب میکس کرده سپس نان شیرینی را با آرد ترکیب میکنیم و پوره سیب زمینی به را ماهیتابه اضافه کرده سپس دمای آن را کاهش داده تا زمانی که سطح آن طلایی شود ( 15 تا 20 دقیقه)  با استفاده از یک کف گیر زیر کیک را داخل فر قبل از چرخاندن به سمت دیگر نگاه می کنیم.  سپس به سمت دیگر بر میگردونیم رو ماهیتابه تا رنگش قهوه ایی بشه بعد از 15( دقیقه)  کیک پوره سیب زمینی  با اضافه کردن نمک و فلفل آماده شده و باید داغ سرو شود.

منبع: طرز تهیه کیک پوره سیب زمینی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.