آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

سس هلندی

سس هلندی

درست کردن سس هلندی بسیار ساده است. این سس از 4 ترکیب ساده ساخته می شود و طعمی عالی دارد. سس هلندی در واقع نوعی سس همه کاره برای انواع غذاها و سالاد ها حتی غذاهای دریایی است.

 

توجه

در سس هلندی تخم مرغ خام استفاده می شود. ممکن است بعضی از افراد آن را دوست نداشته باشند. اما، این دستور اصلی سس هلندی است و سال ها با همین دستور طعم خود را به همه اثبات کرده است. فقط دقت کنید که حتماً از تخم مرغ تازه ی تازه استفاده کنید.

 

چگونه سس هلندی درست کنیم

درست کردن این سس به بن ماری دارد. مدت ماندگاری آن هم زیاد نیست اما در مدت زمان کمی می توان آن را آماده کرد. 5 دقیقه زمان آماده سازی و 10 دقیقه زمان پخت لازم دارد. بر خلاف نام آن، این سس ریشه ی فرانسوی دارد.

 

مواد لازم

4 زرده تخم مرغ

یک دوم فنجان کره آب شده

2 تا 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

دستورالعمل

کره را آب کنید. دقت کنید که گرم شود اما داغ نشود.

در یک ظرف زرده تخم مرغ، آبلیمو ادویه را هم بزنید تا یکدست شود.

ظرف حاوی زرده را در بالای آب جوش قرار دهید (به صورت بن ماری). دقت کنید ظرف با آب تماس نداشته باشد و فقط بخار به آن برسد.

تخم مرغ را پیوسته هم بزنید و کره آب شده را کم کم به آن اضافه کنید.

پس از اتمام مخلوط شدن تا 3 دقیقه هم زدن را ادامه دهید. تا زمانی که غلیظ شود.

این سس را پس از درست کردن استفاده کنید. تا زمان مصرف روی آن را بپوشانید.

در صورت دو فاز شدن قبل از سرو آن را با 2 قاشق آب گرم هم بزنید.

از سس هلندی برای غذاهای زیر می توانید استفاده کنید

کلم بروکلی، هویج و گل کلم پخته شده

املت

فیله مرغ

و…

منبع: سس هلندی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.