مواد لازم برای سوفله سیب زمینی :
600 گرم سیب زمینی
1 فنجان شیر
250 گرم کالباس ژامبون
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری آب لیمو
200 گرم پنیر پیتزا
50 گرم کره
4 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و سبزی معطر
آرد سخاری به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوفله سیب زمینی :
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم, سپس پوست آن ها را جدا می کنیم و به خوبی له می کنیم و شیر و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
کف ظرف را کاملا چرب کرده و پوره را در آن پهن می کنیم و روی آن ژامبون های مکعبی ریخته و سپس پنیر رنه شده را روی آن ریخته.
خامه,آبلیمو,تخم مرغ و سبزی را با هم مخلوط کرده و روی مواد می ریزیم و در پایان آرد سوخاری را روی آن ریخته و کره را که به صورت مکعبی بریده ایم
را روی آن قرار می دهیم و ظرف را به مدت 15 الی 20 دقیقه روی شعله ی کم گاز قرار می دهیم.
منبع: سوفله سیب زمینی