مارچوبه با سس لیمو و نعناع
مواد لازم برای چهار نفر:
٤٥٠ گرم مارچوبه
یک و یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آب دو عدد لیموترش تازه ( برابر با یک و یک دوم قاشق چایخوری)
یک قاشق چایخوری نعناع تازه
ارزش غذایی:
٥٠ کالری، ١٠٪ سدیم، ٦٪ پروتئین، ٤٪ کربوهیدرات، ٢٠٪ فیبر
طرز تهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را حرارت دهید. مارچوبه ها را داخل ماهیتابه ریخته و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
پنج دقیقه یا تا زمان نرم شدن مارچوبه، آن ها تفت دهید.
در یک ظرف مناسب برای سرو، مارچوبه ها را قرار داده، آب لیموترش تازه و نعناع تازه را روی آن بریزید.
این میان وعده آماده است،
نوش جان