مواد لازم برای 4 نفر:
100 گرم جو پرک خیس شده
یک عدد هویج رنده شده
4 عدد کتف مرغ آب پز
3 پیمانه آب مرغ
1 عدد کره 50 گرمی
3 قاشق غذاخوری آرد سفید
100 گرم خامه
نیم لیتر شیر
1 قاشق غذا خوری جعفری ساطوری شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
جو را آبکش کرده به همراه یک لیتر آب جوش روی شعله ی ملایم 10 دقیقه بپزد.
هویج رنده شده و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را 20 دقیقه ی دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.
کره را روی شعله ی متوسط در یک قابلمه ی کوچک آب کنید.
سپس آرد را به کره ی آب شده اضافه کنید.
پس از یک دقیقه شیر را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا غلیظ شود.
حال گوشت مرغ را از استخوان جدا کنید و به سس سفیدی که تهیه کردید اضافه کنید
اگر غلظت سوپ زیاد شده,کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
نمک و فلفل را به سوپ و سپس خامه را به سوپ تان اضافه کنید.
یک یا دو دقیقه قبل از سرو سوپ جعفری را اضافه کنید تا بپزد.
منبع: سوپ جو با شیر و خامه