آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

سوپ جو با شیر و خامه

مواد لازم برای 4 نفر:

100 گرم جو پرک خیس شده

یک عدد هویج رنده شده

4 عدد کتف مرغ آب پز

3 پیمانه آب مرغ

1 عدد کره 50 گرمی

3 قاشق غذاخوری آرد سفید

100 گرم خامه

نیم لیتر شیر

1 قاشق غذا خوری جعفری ساطوری شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

جو را آبکش کرده به همراه یک لیتر آب جوش روی شعله ی ملایم 10 دقیقه بپزد.

هویج رنده شده و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را 20 دقیقه ی دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.

کره را روی شعله ی  متوسط در یک قابلمه ی کوچک آب کنید.

سپس آرد را به کره ی آب شده اضافه کنید.

پس از یک دقیقه شیر را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا غلیظ شود.

حال گوشت مرغ را از استخوان جدا کنید و به سس سفیدی که تهیه کردید اضافه کنید

اگر غلظت سوپ زیاد شده,کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

نمک و فلفل را به سوپ و سپس خامه را به سوپ تان اضافه کنید.

یک یا دو دقیقه قبل  از سرو سوپ جعفری را اضافه کنید تا بپزد.

منبع: سوپ جو با شیر و خامه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.