آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

طرز تهیه مرغ گریل شده

طرز تهیه مرغ گریل شده ، بسیار آسان و سالم

مواد لازم مرغ گریل شده :

4 عدد سینه مرغ

2 حبه سیر

3/1 (یک سوم) فنجان آب مرغ

1 قاشق غذاخوری عسل

4 قاشق غذاخوری آبلیمو

3 قاشق غذاخوری کره

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مرغ گریل شده :

ابتدا عسل ،آبلیمو ، آب مرغ ، نمک و فلفل و دوحبه سیر رنده شده را با یگدیگر مخلوط کنید . سپس مرغ ها را با این مایع آمده شده مزه دار کنید . در نهایت می توانید مرغ ها را بر روی گاز در ماهیتابه اندکی با کره تف دهید یا در فر آنها را گریل کنید در این صورت به کمک یک قلمو ، کره آب شده را بر روی مرغ ها بمالید.

منبع: طرز تهیه مرغ گریل شده

طرز تهیه ی خوراک گوشت به وسیله آرام پز ‍‍‍‍‍‍


 

مواد لازم برای تهیه ی خوراک گوشت به وسیله آرام پز : ‍‍‍‍‍‍

 

اندازهٔ کف دست گوشت گاو خورشتی بدون چربی‌

یک قاشق چای خوری نمک

یک قاشق چای خوری فلفل سیاه

دو قاشق غذا خوری آرد

چهار عدد سیب زمینی‌ بزرگ قطعه قطعه شده

دو عدد هویج بزرگ پوست کنده و کمی‌ درشت خورد شده

نصف پیاز خورد شده

دو حبه سیر خورد شده

یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی‌

چهار فنجان اب گوشت گاو

در یک آرامپز روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم می‌کنیم

 

طرز تهیه ی خوراک گوشت به وسیله آرام پز:

در یک کاسه‌ٔ بزرگ ،گوشت را با نمک فلفل مخلوط می‌کنیم و سپس مخلوط را به تابه اضافه می‌کنیم و حدود هشت دقیقه آن را سرخ می‌کنیم تا به رنگ قهوهِ درآید.

وقتی‌ که گوشت سرخ شد سیب زمینی‌، هویج، پیاز، سیر و رب گوجه فرنگی‌ را داخل آرام ‍‍‍‍‍ پز می‌ریزیم.

سپس گوشت سرخ شده را به همراه آب به آن اضافه می‌کنیم،سپس آن را به مدت سه تا چهار ساعت روی حرارت بالا یا هشت تا ده ساعت روی حرارت پایین قرار میدهیم تا بپزد .سپس نمک و فلفل را به عنوان چاشنی‌ به آن اضافه می‌کنیم و آن را سرو می‌کنیم.

منبع: طرز تهیه ی خوراک گوشت به وسیله آرام پز ‍‍‍‍‍‍

پن کیک شکلاتی

مواد لازم برای 4 نفر:

200 گرم شکلات تخته ای 

1 لیوان شیر

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق غذاخوری شکر

1 پیمانه کوچک آرد گندم

200 گرم بادام زمینی بی نمک

2 عدد دنت شکلاتی

سس شکلات به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برای درست کردن خمیر شکلات, بادام زمینی و شکلات تخته ای را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم.

یک کمی که خرد شدند دنت ها را اضافه میکنیم و دوباره میکس می کنیم.

(موادی که در داخل مخلوط کن هستند,نباید رقیق باشند.)

در مرحله ی بعد در یک ظرف دیگر آرد و شیر را باهم میکس می کنیم.

سپس شکر را اضافه میکنیم و بعد تخم مرغ را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم

تا غلظت پیدا کنند. (اگر بخواهیم پن کیک ضخیم باشد آرد را 3 تا 3 قاشق اضافه می کنیم.)

ماهی تابه را از قبل گرم کرده و یک مقدار کمی روغن میریزیم.

سپس مایع آرد را هم زده و با یک ملاقه مواد را در مرکز تابع ریخته(کوچک و کم می ریزیم)

وقتی مایع در کف تابع به حرکت درآمد,آماده است برای برگرداندن یعنی طرف دیگر را هم سرخ کنیم.

بعد که هر دو طرف خمیر سرخ شد و آماده شد,خمیر را در بشقاب انداخته

و یک قاشق از مایع شکلات روی خمیر ریخته و پهن می کنیم.

هم میتوانیم به صورت دانه ای درست کنیم و هم میتوانیم لایه لایه روی هم بچینیم و لا به لایش خمیر شکلات بریزیم.

در آخر با سس شکلات و توت فرنگی میتوانید آن را تزیین کنید.

منبع: پن کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت
طرز تهیه کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت

در این نوشته به آموزش طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه خواهیم پرداخت. این غذا را می توانید در تولد ها سرو کنید. زیرا ظاهر زیبای آن مناسب جشن هاست. می توانید در کنار پخت کیک خانگی با پختن کیک گوشت نیز هنر خود را به نمایش بگذارید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک گوشت

کمی روغن مایع

یک عدد پیاز متوسط خرد شده (پیاز خرد شده در حدود یک فنجان شود)

یک ساقه کرفس خرد شده (مقدار کرفس خرد شده به نصف فنجان برسد)

یک عدد هویج کوچک پوست کنده و رنده شده (هویج رنده شده حدود نصف فنجان باشد)

پوست هویج را برای تزیین نگه دارید

یک قاشق غذا خوری سس ورسترشایر (طرز تهیه آن را می توانید به صورت آنلاین پیدا کنید)

نصف فنجان جو دو سر پرک

یک و نیم قاشق چای خوری نمک

سیب زمینی پوره شده به میزان لازم

یک قاشق غذا خوری کره

دو حبه سیر ریز شده

یک کیلو و صد گرم گوشت

یک چهارم فنجان سس گوجه فرنگی

یک عدد تخم مرغ بزرگ زده شده

یک قاشق غذا خوری پودر خردل

یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل

یک چهارم فنجان نخود سبز پخته شده

 

روش تهیه کیک گوشت

فر را از قبل تا دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سلسیوس گرم کنید. دو قالب هم اندازه گرد را برای پخت مواد با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

کره را درون تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید. سیر و پیاز و کرفس را در تابه ریخته و تفت بدهید تا نرم شوند. اینکار حدود 7 دقیقخ زمان نیاز دارد. سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شوند.

حالا گوشت، هویج، سس گوجه فرنگی، سس ورسترشایر، تخم مرغ ،جو پرک، خردل، نمک و فلفل را به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.

مواد را نصف کرده و در دو قالب پهن کنید و ان را حدود 25 دقیقه در فر بپزید. پس از خروج از فر 5 دقیقه زمان بدهید تا خنک شود و آن را از قالب جدا کنید.

برای لایه میانی و روکش کیک گوشت از پوره سیب زمینی به سلیقه خود استفاده کرده و با هویج و نخود فرنگی آن را تزیین کنید.

 

نکته هایی در تیهه کیک گوشت

برای رویه ی این کیک تقریباً به سه فنجان پوره سیب زمینی نیاز است.

اگر تمایل دارید این کیک گوشت را روز قبل از مهمانی آماده کنید، می توانید کیک را بپزید و در یخچال نگهداری کنید و قبل از مهمانی آن را گرم کرده و سپس با پوره سیب زمینی و ..تزیین کنید.

اگر ماکرو فر ندارید، کیک را در فر 325 درجه فارنهایت یا 150 درجه سلسیوس به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا گرم شود.

امیدواریم که این طرز تهیه کیک گوشت را پسندیده باشید.

منبع: آموزش طرز تهیه کیک گوشت

مرغ با پنیر پارمسان


مرغ با پنیر پارمسان

 

در اینجا با آموزش مرغ بسیار خوشمزه و متفاوت با شما خواهیم بود. این مرغ در فر آماده می شود و با احتساب آماده کردن مواد اولیه و پخت 50 دقیقه بیشتر زمان نمیبرد. امیدوارم خوشتان بیاید.

 

مواد لازم تهیه مرغ با پنیر پارمسان :

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو حبه سیر کاملا خرد شده

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز

شش تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان تکه شده (سعی کنید تکه های مرغ خیلی پهن نباشه تا زودتر بپزه)

دو فنجان سس مارینارا (در قسمت پایین تر طرز تهیه این سس را بهتون آموزش می دهم)

یک چهارم فنجان ریحان خرد شده

یک بسته پنیر موزارلا (250 گرم) رنده شده

نمک به مقدار لازم

نصف فنجان پنیر پارمسان

 

طرز تهیه سس مارینارا:

(سس مارینارا نوعی سس ایتالیایی است که بنا به علاقه و ذائقه تان می توانید به آن ادویه و چاشنی اضافه کنید. به مدت سه روز در یخچال و حداکثر تا سه ماه در فریزر قابل نگهداری است.)

پوست گوجه فرنگی را بکنید و خرد کنید

سیر را در روغن تفت دهید سپس گوجه فرنگی, فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید

وقتی جوش اومد به مدت پانزده دقیقه روی سوی کم گاز بماند

سس ما آماده شد.

 

طرز تهیه:

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید

سینی فر را با روغن زیتون آغشته کنید و روی آن سیر و فلفل قرمز بپاشید

سینه های مرغ را در سینی بچینید و سس مارینارا  را روی آن بریزید

سپس ریحان های خرد شده را روی آن بپاشید

حالا پنیر موزارلا و سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید.

نمک فراموش نشود در ضمن می توانید پودر سیر را هم به عنوان ادویه استفاده کنید.

حدود 35 دقیقه بگذارید داخل فر بماند تا پنیرها طلایی شوند و مرغ بپزد (داخلش صورتی نباشه)

منبع: مرغ با پنیر پارمسان