آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

سوپ جو با شیر و خامه

مواد لازم برای 4 نفر:

100 گرم جو پرک خیس شده

یک عدد هویج رنده شده

4 عدد کتف مرغ آب پز

3 پیمانه آب مرغ

1 عدد کره 50 گرمی

3 قاشق غذاخوری آرد سفید

100 گرم خامه

نیم لیتر شیر

1 قاشق غذا خوری جعفری ساطوری شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

جو را آبکش کرده به همراه یک لیتر آب جوش روی شعله ی ملایم 10 دقیقه بپزد.

هویج رنده شده و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را 20 دقیقه ی دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.

کره را روی شعله ی  متوسط در یک قابلمه ی کوچک آب کنید.

سپس آرد را به کره ی آب شده اضافه کنید.

پس از یک دقیقه شیر را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا غلیظ شود.

حال گوشت مرغ را از استخوان جدا کنید و به سس سفیدی که تهیه کردید اضافه کنید

اگر غلظت سوپ زیاد شده,کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

نمک و فلفل را به سوپ و سپس خامه را به سوپ تان اضافه کنید.

یک یا دو دقیقه قبل  از سرو سوپ جعفری را اضافه کنید تا بپزد.

منبع: سوپ جو با شیر و خامه

مارچوبه با سس لیمو و نعناع

مارچوبه با سس لیمو و نعناع

مواد لازم برای چهار نفر:

٤٥٠ گرم مارچوبه
یک و یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آب دو عدد لیموترش تازه ( برابر با یک و یک دوم قاشق چایخوری)
یک قاشق چایخوری نعناع تازه

ارزش غذایی:

٥٠ کالری، ١٠٪‏ سدیم، ٦٪‏ پروتئین، ٤٪‏ کربوهیدرات، ٢٠٪‏ فیبر

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را حرارت دهید. مارچوبه ها را داخل ماهیتابه ریخته و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
پنج دقیقه یا تا زمان نرم شدن مارچوبه، آن ها تفت دهید.
در یک ظرف مناسب برای سرو، مارچوبه ها را قرار داده، آب لیموترش تازه و نعناع تازه را روی آن بریزید.
این میان وعده آماده است،

نوش جان

منبع: مارچوبه با سس لیمو و نعناع

طرز تهیه فیله مینیون

مواد مورد نیاز برای یک نفر:

فیله ی گوساله ی پاک کرده 250 گرم (یا 3 تکه)

3قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق چای خوری ادویه ی استیک (ترکیبی از فلفل قرمز,فلفل سیاه,پودر سیر و تخم گشنیز)

روغن مایع یا روغن زیتون به میزان لازم (برای سرخ کردن)

نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

فیله ها را پاک کرده و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

فیله ها را به صورت گرد برش دهید و سپس ,گوشت را لای مشمع فریزر گذاشته

و با بیفتک کوب چند ضربه بزنید فقط طوری که فیله ها  شکل خودشان را از دست ندهند.

گوشت را با روغن زیتون و ادویه استیک مخلوط کرده  به مدت 10 ساعت در یخچال نگه داری کرده.

بعد از اتمام 10 ساعت,فیله ها را با روغن مایع یا روغن زیتون طوری سرخ کنید تا مغز پخت شوند.

میتوانید از ذرت و کلم بروکلی هم برای تزیین غذایتان استفاده کنید.

منبع: طرز تهیه فیله مینیون

طرز تهیه مرغ چینی شیرین


مواد لازم برای تهیه مرغ شیرین:


3-4 عدد  سینه مرغ خورد شده بدون پوست
⅓ فنجان نشاسته ذرت
2 قاشق غذا خوری روغن
1 عدد فلفل قرمزخرد شده
1 عدد  فلفل سبز
½  پیازخرد شده

مواد لازم برای تهیه سس مرغ شیرین:

 

¾ فنجان شکر
½ فنجان سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری سس سویا
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
½ قاشق چای خوری نمک پیاز
¼ سس گوجه فرنگی
1 قاشق غذا خوری آرد ذرت + 2 قاشق غذاخوری آب سرد

طرز تهیه مرغ چینی شیرین:

اول مرحله آماده کردن سس هست، شکر، سرکه، سس سویا، پودر سیر، نمک پیاز و سس گوجه فرنگی را هم بزنید و بگذارید به جوش بیاید. در یک کاسه کوچک 1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت و آب سرد. اضافه کرده، به هم بزنید و به مواد اضافه کنید و بگذارید در حرارت کم بماند.
سپس تکه های مرغ و نشاسته ذرت در یک کیسه ی زیپ لاک بزرگ بگذارید و تکان دهید و به یک ظرف بزرگ با روغن اضافه نمایید و برای 5 دقیقه سرخ کنید سپس  فلفل و پیاز را به آن اضافه کنید وتا زمانی که مرغ قهوه ایی رنگ شود سرخ کنید.
ودرآخرسس را به مرغ و فلفل اضافه کرده و هم بزنید می توانید با برنج میل نمایید. 

منبع: طرز تهیه مرغ چینی شیرین

سوفله سیب زمینی

مواد لازم برای سوفله سیب زمینی :

600 گرم سیب زمینی

1 فنجان شیر

250 گرم کالباس ژامبون

2 عدد تخم مرغ

1 قاشق چای خوری آب لیمو

200 گرم پنیر پیتزا

50 گرم کره

4 قاشق غذاخوری  جعفری خرد شده و سبزی معطر

آرد سخاری به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوفله سیب زمینی :

ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم, سپس پوست آن ها را جدا می کنیم و به خوبی له می کنیم و شیر و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.

کف ظرف را کاملا چرب کرده و پوره را در آن پهن می کنیم و روی آن ژامبون های مکعبی ریخته و سپس پنیر رنه شده را روی آن ریخته.

خامه,آبلیمو,تخم مرغ و سبزی را با هم مخلوط کرده و روی مواد می ریزیم و در پایان آرد سوخاری را روی آن ریخته و کره را که به صورت مکعبی بریده ایم

را روی آن قرار می دهیم و ظرف را به مدت 15 الی 20 دقیقه روی شعله ی کم گاز قرار می دهیم.

منبع: سوفله سیب زمینی