آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

مرغ ایتالیایی

مرغ ایتالیایی با پنیر موزارلا

 

مواد لازم:

شش عدد سینه مرغ بدون استخوان
نمک و فلفل به میزان لازم
سه چهارم قاشق غذاخوری پونه خشک
سه چهارم قاشق غذا خوری ریحان خشک
سه حبه سیر له شده
هفتصد میلی لیتر سس مارینارا
یک و یک دوم پیمانه پنیر موزارلا
٢٥٠ گرم پاستا پنه
یک سوم پیمانه زیتون سبز خرد شده
یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

سینه مرغ را با ادویه های مخلوط آغشته کنید. و آن را در ظرف سفالی مخصوص پخت بگذارید. روی آنها، سیر له شده ریخته و با سس مارینارا کل سطح شان دا در ظرف سفالی بپوشانید. درب ظرف را بسته و با شعله بسیار ملایم به مدت شش ساعت آن را بپزید.
سپس کاغذ روغنی را پهن کرده، سینه های مرغ پخته شده را روی آن قرار دهید و روی آن پنیر موزارلا بریزید و کنار بگذارید.
در مایع باقی مانده در ظرف سفالی، زیتون ها و پنیر پارمزان را اضافه کنید. و حرارت دهید تا به غلظت مناسب برسد.
سینه های مرغ را روی ماهیتابه گریل قرار دهید تا پنیر روی آن طلایی شود.
در ظرف دیگری سس تهیه شده را روی پاستا پنه ای که پخته اید و آماده کرده اید بریزید.
روی این مخلوط سینه مرغ را قرار دهید و نوش جان کنید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.