آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

پاستا پنه با قارچ و سبزیجات


پاستا پنه با قارچ و سبزیجات زمستانی

 

مواد لازم پاستا پنه:

برای چهار نفر
٣٥٠ گرم پاستا پنه
٢/٥ قاشق غذاخوری روغن زیتون
٢٣٠ گرم قارچ خرد شده
٤٥٠ گرم سوسیس خرد شده
موسیر، به میزان دلخواه، ریز خرد شده
برگ چغندر ( یک عدد چغندر) ریز خرد شده
٥٠ گرم پنیر پارمسان
نمک و فلفل به میزان لازم

 

ارزش غذایی:

٨٨٠ کالری، ٥٢٪‏ سدیم، ٧٥٪‏ چربی، ٦٩٪‏ پروتئین، ٢٥٪‏ کربوهیدرات، ١٦٪‏ فیبر

 

دستور پخت :

پاستا پنه را به روش پخت ماکارونی، بپزید و آماده کنید.
همزمان، قارچ ها را با روغن زیتون روی شعله ملایم تفت دهید تا زمانی که آب آن کشیده شود. سپس آنها را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.
حال، سوسیس های خرد شده را کاملا تفت دهید. وقتی سوسیس ها کامل پخته شدند، موسیر را اضافه کنید. پس از تفت کامل موسیر نوبت به اضافه کردن برگ چغندر میرسد.
پس از آنکه سبزیجات نیز پخته شد، این مخلوط را به همراه پنیر پارمسان ، نمک و فلفل و باقی مانده روغن زیتون به ظرف پنه اضافه کنید و کامل با هم مخلوط کنید.
این غذا بلافاصله باید میل شود. نوش جان

منبع: پاستا پنه با قارچ و سبزیجات

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.