آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

سیب زمینی سرخ کرده رژیمی


طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی

از آن جایی که سیب زمینی سرخ کرده غذای پرطرفداری است و خیلی از ما هم به عنوان غذا و هم به عنوان پیش غذا آن را مصرف می کنیم, امروز برایتان طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی را آورده ایم. لازم به ذکر است که کلا سیب زمینی غذای پرکالری محسوب می شود و خیلی نمی توان آن را به عنوان غذای رژیمی نام برد اما ما در اینجا به شما یاد می دهیم تا چگونه سیب زمینی سرخ کرده سالم تری را درست و میل نمایید.

 

مواد لازم:

  • سیب زمینی
  • روغن زیتون
  • نمک
  • پودر سیر
  • جعفری

توجه داشته باشید وجود پودرسیر و جعفری کاملا دل به خواهی است و بستگی به ذائقه خودتان دارد.

دستور:

  1. بدون پوست کردن سیب زمینی ها آن ها را خیلی خوب بشویید. سپس منظم خرد نمایید. توجه داشته باشید خیلی ضخیم نباشند زیرا دیرتر پخته می شوند.
  2. فر را روی 200 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.
  3. برای تمیزی بیشتر مجددا سیب زمینی هایتان را بشویید سپس به مدت نیم ساعت آن ها را در آب خنک قرار دهید تا بهتر طبخ شوند.
  4. زمانی که آن ها را از آب در آوردید و کاملا آبشان رفت آن ها را به روغن زیتون و پودر سیر و جعفری خرد شده آغشته کنید و روی توری فر بچینید. مراقب باشید هیچ کدام از آن ها روی دیگری نباشد.

نوش جان

منبع: سیب زمینی سرخ کرده رژیمی

طرز تهیه نان سیر


طرز تهیه نان سیر

امروز می خواهیم طر تهیه نان سیر را آموزش دهیم. کسانی که از عطر و بوی سیر خوششون می آید حتما این نان باب طبعشان نیز هست.می توانید در مهمانی ها در کنار غذای اصلی آن را سرو کنید.

 

مواد لازم برای تهیه نان سیر

خمیر مایه دو قاشق چایخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

آب سه چهارم لیوان

آرد دو پیمانه

ماست دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

حبه سیر خرد شده شش عدد

گشنیز خرد شده به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

تخم مرغ یک عدد

 

طرز تهیه نان سیر و سرو آن

در ظرفی مقداری آب گرم بریزید سپس پودر خمیر مایه و شکر را به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید. روی آن را حدود نیم ساعت بپوشانید و در مکان گرم قرار دهید. آرد و نمک را الک کنید سپس تخم مرغ و ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

خمیر مایه را به مرور اضافه کنید و خمیرتان را خوب ورز دهید. خمیر نرم و چسبناکی درست می شود. سپس روغن زیتون را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه ورز دهید.

خمیر را در ظرفی بریزد مراقب باشید روی آن پوشیده باشد. یک ساعت منتظر بمانید تا به اصطلاح خمیرتان استراحت کند با این کار حجم آن دو برابر می شود. سینی فر را چرب کنید و فر را روی درجه بالا تنظیم کنید. روی سطحی مانند میز یا سینی مقداری آرد بریزید و هر یک از قسمت های خمیرتان را با وردنه باز کنید.

روی آن مقداری گشنیز و سیر بریزید با این کار هم آن را خوش طعم تر و خوشبوتر می شود و هم اینکه ظاهری زیبا پیدا می کند. آنها را داخل سینی فر بچینید و مدت دو دقیقه زمان لازم است تا در فر آماده شوند. خودتان هم بالای سر آنها باشید تا نسوزدند. نانتان را برگردانید تا آن روی دیگر نیز آماده شود. برای سرو کافیست کمی کره روی آن بمالید.

نوش جان

منبع: طرز تهیه نان سیر

بادمجان پیتزایی

بادمجان پیتزایی

در اینجا می خواهیم طرز درست کردن بادمجان پیتزایی را به شما یاد بدهیم. غذایی بسیار آسان و خوشمزه را به شما یاد بدهیم که مطمئنا کسانی که بادمجان دوست دارند خیلی خوششان خواهد آمد. می توانید این غذای خوشمزه را هم به عنوان غذای اصلی سرو کنید و هم اینکه در مهمانی هایتان به عنوان غذایی فانتزی آن را در میز خود کنار غذاهای دیگر داشته باشید.

مواد لازم 

گوشت چرخ کرده
فلفل دلمه ای
گوجه فرنگی
قارچ
پنیر پیترای ورقه ای
نمک
بادمجان
پیاز
روغن

 

طرز تهیه

1. ابتدا در ماهیتابه کمی روغن بریزید سپس پیاز های رنده شده را در آن تفت دهید (پیازداغ)
2. گوشت چرخ کرده, فلفل دلمه ای, قارچ و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و حسابی تفت دهید. (مانند مایع ماکارنی)
3. مقدار کمی آب بریزید تا مایع گوشت شما آماده شود.
4. بادمجان ها را حلقه حلقه کنید ترجیحا پوست نگیرید. آنها را سرخ کنید.
5. وقتی مایع گوشتتان آماده شد و بادمجان ها سرخ شدند زمان آن رسیده است تا روی بادمجان ها را بچینید.
6. بادمجانهای سرخ شده را در بشقابی بگذارید سپس مایع گوشتتان را روی آن بریزید و بعد یک لایه پنیر پیتزا روی آنها بگذارید.
7. بگذارید دو دقیقه در ماکروفر گرم شوند تا پنیر پیتزا آب شود سپس سرو کنید.

منبع:بادمجان پیتزایی

دستور تهیه سالاد پاستا با تن ماهی

سالاد پاستا با تن ماهی

سالاد پاستا با تن ماهی به آسانی تهیه می شود و سرشار از پروتئین است. صرف نظر از اینکه شما در چه سنی هستید و به چه میزان فعالیت ورزش دارید، پروتئین از جمله موادی است که در رژیم غذایی شما بسیار حائز اهمیت است. علائم کمبود پروتئین عبارتند از بدخلقی، کم خوابی و کندی بهبود. سالاد پاستا با تن ماهی هم خوشمزه است و هم پروتئین بدن شما را تأمین خواهد کرد. نکته خوب اینکه درست کردن ان بسیار بسیار ساده است.

سالاد پاستا با تن ماهی که سالاد ماکارونی با تن ماهی نیز نامیده می شود، غذای سالمی است و مواد مغذی بسیاری در آن وجود دارد. این غذا برای بعد از ظهر یک روز تعطیل در کنار خانواده بسیار دلچسب است.

فواید و خواص ماهی تن

ماهی تن پروتئین بسیار زیادی دارد و اسید های چرب امگا 3 با خواص ضد التهابی در آن وجود دارند. همچنین مواد مغذی مهمی مانند ویتامین دی، سلنیوم، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین ب 12، ویتامین ب 6، پتاسیم، روی و منیزیم در ان یافت می شود. ماهی تن به عنوان منبعی سرشار از نیاسین برای سلامت قلبی و عروقی و برقراری تعادل سطح کلسترول خون مفید است. نیاسین هم چنین کلید سلامتی پوست، سیستم عصبی و سیستم گوارشی است. ماهی تن مقادیر زیادی ویتامین ب 6 در خود دارد و در بهبود خلق و خو، عملکرد مغز، سطح انرژی و جریان خون موثر است.

مسمویت جیوه یکی از مشکلاتی است که هنگام انتخاب ماهی های دریایی ناسالم برای افراد ممکن است رخ دهد. اگر ماهی آلوده باشد خوردن ان برای کودکان و زنان باردار مشکل زاست و رشد کودکان و جنین را با اختلال مواجه می کند. به همین دلیل شاید انتخاب کنسرو ماهی تن گزینه ی سالم تری محسوب شود.

سازمان جهانی غذا و دارو نیز توصیه می کند زنان در سنین باروری (16 تا 49 سالگی) به ویژه در دوران بارداری و شیردهی، دو تا سه بار در هفته غذاهای غنی مانند ماهی مصرف کنند.

ارزش غذایی یک بشقاب سالاد پاستا با تن ماهی

237 کالری

11.4 گرم پروتئین

12 گرم چربی

22 گرم کربوهیدرات

1.8 گرم فیبر

1.4 گرم قند

557 میلی گرم سدیم

14 میلی گرم کلسترول

49 میلی گرم ویتامین کا

20 میلی گرم ویتامین سی

3.5 میلی گرم آهن

38 واحد ویتامین دی

1.3 میلی گرم نیاسین

21 میکرو گرم فولات

0.1 میلی گرم منگنز

141 میلی گرم پتاسیم

15 میلی گرم منیزیم

16 میلی گرم کلسیم

576 واحد ویتامین ای

 

خواص پاستا

ما در دستور تهیه ی این سالاد از پاستای سبوس دار نام برده ایم. سبوس فیبر غذایی با ارزشی است که به سالم ماندن و بهبود عملکرد سیستم گوارشی انسان کمک می کند. همچنین برای سلامت پوست و مو مفید است.

 

خواص پیاز  قرمز

در تهیه این سالاد از پیاز قرمز استفاده می شود که مقادیر زیادی کورستین دارد و اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ان ثابت شده اند.

 

خواص فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای حاوی ویتامین آ و ویتامین سی است. همچنین مقادیر زیادی کارتنوئید در آن وجود دارد که از بیماری های چشم ناشی از افزایش سن جلوگیری می کند.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا با تن ماهی

350 گرم پاستای سبوس دار پخته شده

دو قوطی کنسرو ماهی تن

یک دوم پیاز قرمز، خرد شده

یک دوم فنجان زیتون (از هر نوع دلخواه)، هسته جدا

یک دوم فنجان فلفل دلمه ای، خرد شده ( به رنگ های مختلف)

2 قاشق غذا خوری کیپر (نوعی سبزی در غذاهای مدیترانه ای)

1 فنجان گوجه گیلاسی (برش خورده)

یک سوم فنجان سس مایونز

یک سوم فنجان سس خردل

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک دوم قاشق چای خوری فلفل

برای روی سالاد:

یک دوم فنجان پیازچه خرد شده

کمی برگ جعفری برای تزئین

 

دستور تهیه سالاد پاستا با تن ماهی

تام مواد را در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید.

اجازه بدهید در یخچال پیش از سرو خنک شود.

هنگام سرو روی ان پیازچه خرد شده و برگ جعفری بریزید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:دستور تهیه سالاد پاستا با تن ماهی