آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

دستور ساده تهیه ی لازانیا سبزیجات با قارچ و گل کلم

لازانیا سبزیجات با قارچ و گل کلم
لازانیا سبزیجات با قارچ و گل کلم

لازانیا سبزیجات با قارچ و گل کلم

افراد گیاهخوار به دنبال دستور تهیه ی غذاهایی برای جایگزین مواد گوشتی هستند. لازانیای سبزیجات با قارچ و گل کلم یکی از غذاهای مناسب برای این افراد است. لازانیا از غذاهای ایتالیایی است که با ورقه های پهن پاستا و مایه ای که اغلب از انواع سبزی ها تشکیل شده، تهیه می شود. در ایران این غذا با سس گوجه فرنگی یا همان کچاپ میل می شود در حالی که اگر در ایتالیا، در یک رستوران لازانیا سفارش دهید و سس کچاپ نیز درخواست کنید، تعجب می کنند زیرا این سس مخصوص غذاهای گوشتی است و مصرفش با لازانیا به خصوص نوع سبزیجات آن، رایج نیست. در اینجا قصد داریم دستور تهیه ی لازانیا سبزیجات با قارچ و گل کلم را به شما ارائه کنیم:

 

مواد لازم برای طرز تهیه لازانیا سبزیجات با قارچ و گل کلم

یک فنجان گل کلم

یک عدد کدو سبز حلقه شده

هفت عدد قارچ دکمه ای

یک عدد فلفل دلمه ای قرمز

دو قاشق غذا خوری روغن زیتون

نمک به میزان دلخواه

فلفل به میزان دلخواه

سه چهارم قاشق چای خوری پونه خشک

دو قاشق غذا خوری کره

دو قاشق غذا خوری آرد چند منظوره

یک و یک دوم فنجان شیر

یک چهارم قلشق چای خوری جوز هندی

لازانیا

یک دوم فنجان گوجه فرنگی آفتاب خشک

پنجاه گرم پنیر رنده شده

 

طرز تهیه لازانیا سبزیجات با قارچ و گل کلم

فر را تا دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم، کدو سبز، قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کنید و روی تابه ی ورقه ای قرار دهید. کمی روغن زیتون روی آن بریزید و روی آن نمک و فلفل و پودر پونه بپاشید. مواد را با دست زیر و رو کنید. بگذارید 20 دقیقه بپزند و پس از گذشت ده دقیقه هم بزنید. زمانی که حاشیه ی سبزیجات شروع به طایی شدن بکند پخته شده است.

دمای فر را 50 درجه کم کنید. در این حین ظرف متوسطی را روی حرارت قرار داده و کره را در آن آب کنید. پس از دذوب شدن کره، آرد را به آن اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. سپس شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و همزمان هم بزنید. اجازه دهید به جوش بیافتد و نمک و فلفل و جوز هندی را به آن اضافه کنید. زمانی که سس غلیط شد و به قاشق چسبندگی پیدا کرد آن را از روی حرارت بردارید.

ظرف پخت لازانیا را بردارید و کمی آن را با روغن زیتون چرب کنید. کمی از سس سفید را کف ظرف بریزید و لازانیا را روی آن قرار دهید. نیمی از سبزیجات پخته شده را روی لایه ی اول لازانیا قرار دهید. نیمی از پنیر و گوجه خشک را روی ان بریزید و لایه ی دیگری از سس سفید را ریخته و نیم دیگر مواد را به همین ترتیب روی آن بریزید.

لازانیا را با فویل بپوشانید و 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.امیدوارم از دستور تهیه لازانیا سبزیجات با قارچ و گل کلم لذت برده باشید.

 

 

لایه های لازانیا

 

پخت سبزیجات لازانیا

طرز تهیه مرغ تاکو

مواد لازم برای تهیه مرغ تاکو:

2 فنجان چیپس ترتیلا درشت شکسته
4 عدد سینه مرغ بدون استخوان
فلفل سبز خورد شده به مقدار لازم
یک فنجان ذرت منجمد
2 تا 3 قاشق غذاخوری چاشنی تاکو
یک بسته سس پنیری برای کلم بروکلی و مرغ
450 گرم گوجه فرنگی خورد شده
یک فنجان پنیر چدار خورد شده

برای تزئین:

پیاز خورد شده، زیتون سیاه خورد شده، آواکادو درشت خورد شده، خامه ترش، سالسا و چیپس خورد شده

نحوه پخت:

درجه فر را به 400 درجه فارنهایت رسانده و چیبس ترتیلا را داخل ظرفی که برای فر آماده کرده اید بریزید و سپس مرغ، ذرت، فلفل سبز و چاشنی تاکو را به آن اضافه کنید. و سس مخصوص را روی آن به طور یکنواخت بریزید. و 30 دقیقه در فر بگذارید.
بعد از 30 دقیقه ظرف را بردارید و پنیر و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و برای 10 دقیقه مجدد داخل فر بگذارید( یا تا زمانی کهمرغ میان پنیر ذوب شده پخته شود.) و در آخر مواد تزئینی را به سلیقه خود روی آن بریزید.

morgh tako%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%aa%d8%a7%da%a9%d9%88-jpg2

morgh tako

morgh tako

morgh takoمنبع: طرز تهیه مرغ تاکو

طرز تهیه ی مرغ درسته سوخاری با سس ماست ریکوتا


مرغ درسته سوخاری

آماده کردن مرغ درسته سوخاری کار خیلی سختی نیست. حدوداً یک ربع برای آماده سازی از شما زمان می گیرد و 70 دقیقه پخت آن طول می کشد. اختصاص دادن این زمان برای داشتن یک شام خوشمزه خانوادگی کاری منطقی است.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ درسته سوخاری

یک عدد مرغ دو کیلویی

نمک

فلفل سیاه تازه که آن را کمی له کرده باشید

2 عدد لیمو ترش

یک چهارم فنجان روغن زیتون

برای خاگینه هویج و لبو:

4 عدد هویج متوسط

2 عدد لبو

یک سوم فنجان روغن زیتون (متناسب با تابه شما)

3 عدد تخم مرغ بزرگ

یک دوم قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب شده

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل

برای سس ماست ریکوتا

یک سوم فنجان پنیر ریکوتا (پنیر ایتالیایی)

یک سوم فنجان ماست

یک چهارم قاشق چای خوری پودر زیره

گشنیز تازه برای تزئین

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

 

دستور پخت مرغ درسته سوخاری با سس ماست ریکوتا

برای پخت مرغ فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت یا 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. مرغ را روی شبکه فلزی کبابی کردن قرار دهید. اگر این وسیله را ندارید از ماهیتابه استفاده کنید. زیر مرغ کرفس و برش های پیاز قرار دهید. مرغ را از قبل شسته و خشک کنید. لیمو ها را برش داده و آب لیموی تازه را روی مرغ بچکانید. توجه کنید آب لیمو به همه جای مرغ از جمله حفره ها برسد. به مقدار کافی نمک و فلفل به همه جای مزغ بزنید. سپس آن را تماماً به روغن زیتون آغشته کنید. این مواد باید به تمام سطوح مرغ برسد. مرغ را در فر گذاشته و زمان 70 دقیقه را برای آن تنظیم کنید. حدود 30 دقیقه قبل از اینکه مرغ حاضر شود خاگینه ی هویج و لبو را حاضر کنید.

هویج و لبو را رنده کنید و اجازه بدهید روی دستمالی خشک شوند. روغن را در ماهیتابه ی کوچکی ریخته و حرارت را روی متوسط به بالا تنظیم کنید. در طرفی تخم مرغ، تخم گشنیز، نمک و فلفل را مخلوط کرده و سبزیجات رنده شده را در آن بریزید. زمانی که روغن درون ماهیتابه داغ شد مواد را مانند کتلت در روغن بریزید و آن را کمی تخت کنید. تا زمانی که روی ان طلایی شود اجازه دهید سرخ شود و آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

خاگینه ها را پس از خروج از ماهیابه روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سپس تمام مواد سس ماست ریکوتا را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

پس از پخت کامل مرغ، غذا آماده ی سرو است.

منبع: طرز تهیه ی مرغ درسته سوخاری با سس ماست ریکوتا

طرز تهیه و آموزش سالاد الویه رژیمی


طرز تهیه سالاد الویه رژیمی

ما در اینجا طرز تهیه سالاد الویه رژیمی را برایتان آورده ایم. سالاد الویه سالاد خوشمزه ای است که به عنوان وعده اصلی غذا و هم به عنوان پیش غذا مورد توجه است.

 

مواد لازم سالاد الویه رژیمی :

سینه مرغ یک عدد

تخم مرغ یک الی دو عدد

خیار شور 250 گرم

هویج دو عدد متوسط

ماسک چکیده کم چرب به مقدار لازم

سیب زمینی دو عدد

روغن زیتون اگر دوست داشتید یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد الویه رژیمی :

سینه مرغ را با مقداری پیاز و نمک بپزید. سیب زمینی و تخم مرغ را هم در قابلمه ای جدا آب پز کنید. تخم مرغ زودتر از سیب زمینی پخته می شود. پختن سیب زمینی یک ساعت زمان می برد درحالیکه تخم مرغ نیم ساعت زمان احتیاج دارد. یک نکته را به خاطر داشته باشید اگر بخواهید  تخم مرغ  ها را در  قابلمه سیب زمینی که داغ است بپزید, تخم مرغ ها ترک می خورند چون یک دفعه وارد قابلمه داغ می شوند. بنابراین توصیه می کنیم تخم مرغ ها را نیم ساعت بعد از اینکه سیب زمینی ها را گذاشتید برای پختن تخم مرغ ها را در قابلمه کوچک دیگری آب پز کنید.

هویج را می توانید همراه با مرغ  در همان قابلمه بپزید. زمانی که موادتان پخته شدند مرغ را ریش ریش کنید. هویج و سیب زمینی را رنده کنید. تخم مرغ را نیز رنده نمایید. می توانید مقداری نخود فرنگی و یا ذرت نیز به آن اضافه کنید. در آخر ماست و نمک و روغن زیتون و در صورت تمایل فلفل را اضافه نمایید. و حسابی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. الویه را حداقل یک ساعتی در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

نوش جان

منبع: طرز تهیه و آموزش سالاد الویه رژیمی

طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ

ما در اینجا می خواهیم طرز تهیه سس قارچ را به شما آموزش دهیم.  امیدواریم از سرو این سس خوشمزه و متفاوت لذت ببرید. شما می توانید از سس قارچ سس برای سرو انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه استفاده کنید. در غذاهایی مانند: استیک, همبرگر, پاستا, مرغ و یا هات داگ.

 

مواد اولیه برای تهیه سس قارچ

قارچ 150 گرم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

آرد سه قاشق غذا خوری

کره 50 گرم

شیر یک لیوان

 

طرز تهیه

  1. اول از همه اینکه قارچ ها را  بشویید تا کاملا تمیز شوند. بگذارید در آبکش مقداری از آب شان برود. سپس آنها را خرد کنید. می توانید آنها را ریز یا درشت خرد کنید این بستگی به سلیقه خودتان دارد.

2. قارچ ها را در قابلمه ای بریزید. نمک و کره و فلفل را به آن بیفزایید سپس روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا کره ذوب شود و قارچ ها کمی طلایی رنگ شوند (حدود 15 دقیقه)

نکته: در قابلمه را نگذارید و خودتان حواستان باشد و آن را هم بزنید.

3. در ظرفی دیگر شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید وقتی کاملا مخلوط شدند آن را به قابمله اضافه کنید.

4. بگذارید سس تان حدود ده دقیقه ای روی حرارت ملایم گاز بماند و آن را هم بزنید تا لعاب بندازد و غلیظ شود.

منبع: طرز تهیه سس قارچ