آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

طرز تهیه بورک

مواد لازم برای طرز تهیه بورک :

 

خمیر یوفگا مثلثی شکل 1 بسته

پنیر پیتزا  300 گرم

فلفل دلمه ای 2 عدد

پیاز 2 عدد

هات داگ 2 عدد

قارچ نیم کیلو

گوشت چرخ کرده 200 الی 250 گرم

زامبون مرغ یا گوشت 5 الی 6 ورقه

رب گوجه فرنگی 2 الی 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

1 عدد تخم مرغ کامل

یک قاشق زعفران دم کرده غلیظ

کنجد و سیاه دانه به میزان لازم

سس گوجه فرنگی

 

طرز تهیه  بورک :

ابتدا پیاز ها را رنده میکنیم سپس پیاز ها را سرخ می کنیمبعد از آن  فلفل سیاه,قرمز و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

سپسحرارت گاز را کم کرده و  گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه می کنیم.

به ترتیب هات داگ نگینی شده,ژامبون نگینی شده,قارچ نگینی شده وفلفل دلمه ای نگینی شده را با اضافه می کنیم.

در ادامه پودر اویشن و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.

در مرحله ی آخر 1 الی 2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را روی مواد می ریزیم و زیر گاز را خاموش می کنیم تا مواد سرد شود.

خمیر یوفگا ها را تک تک از هم جدا کرده و در یک ظررف پهن می کنیم.یک دستمال یا یک حوله روی خمیر ها می اندازیم تا خشک نشوند.

روی خمیر یوفگاها را باروغن توسط برس چرب می کنیم.

در این قسمت پنیر پیتزا را به مواد اضافه می کنیم.

1 الی 2 قاشق پر از مواد برداشته و در قسمت قاعده ی مثلث خمیر یوفگا قرار می دهیم.

دو گوشه ی خمیر را روی هم می آوریم و شروع به رول کردن خمیر می کنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغد روغنی انداختیم میچینیم.

روی مواد را مخلوط تخم مرغ و زعفران با برس مالیده و بعد به دلخواه کنجد سفید یا سیاه دانه می پاشیم.

فر را از قبل به مدت یک ربع گرم می کنیم وسینی را در داخل فر می گذاریم و فر را روی دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه تنظیم می کنیم

تا روی مواد طلایی و برشته شود.

توجه داشته باشید مواد بالا برای 5 الی 7 نفر می باشد.

منبع: طرز تهیه بورک

طرز تهیه لازانیا

مواد لازم برای تهیه لازانیا :

250 گرم گوشت چرخ کرده

150 گرم قارچ ورقه ورقه شده

1 عدد فلفل دلمه ای سبز نگینی خرد شده

1 عدد فلفل سبز تند ساطوری شده

1 عدد پیاز ریز شده

2حبه سیر له شده

3 الی 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون (از روغن مایع هم می توانیداستفاده کنید)

2 الی 3 قاشق رب گوجه فرنگی

1/8 قاشق چای خوری زردچوبه

1/2 قاشق چای خوری سس تند

1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه

1/2 قاشق چای خوری نمک

1/8 قاشق چای خوری جوز هندی

1/2 قاشق چای خوری پودر آویشن

1/4 قاشق چای خوری پودر ریحان خشک

300 گرم پنیر پیتزای رنده شده

1 بسته خمیر لازانیا

طرز تهیه لازانیا :

ابتدا پیاز های خرد شده را با روغن زیتون و یا روغن مایع سرخ می کنیم سپس سیر و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

به تفت دادن ادامه می دهیم سپس گوشت را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

حال فلفل دلمه ای و فلفل تند و قارچ را اضافه می کنیم و مجددا همه ی مواد را با هم تفت می دهیم تا

آب سبزیجات به خوبی گرفته شود.رب گوجه را اضافه کرده و حدودا 1 دقیقه با همه ی مواد,تفت می دهیم.

سپس سس تند,فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و شعله ی گاز را خاموش می کنیم.

فر را با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم سپس یک ظرف پیرکس را کاملا چرب می کنیم و

خمیر لازانیای پخته شده را کف ظرف پهن می کنیم سپس کمی پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم.

آن گاه از مواد گوشتی روی آن می ریزیم و سطح مواد را صاف می کنیم.مجددا کمی پنیر پیتزا روی آن ریخته

و بعد روی پنیر آویشن و پودر ریحان خشک شده را ریخته و بعد لایه ی بعدی را روی آن قرار می دهیم.

همین کار را تکرار می کنیم فقط این بار به جای پودر آویشن و ریحان از جوز هندی استفاده می کنیم.جوز هندی

را با رنده روی مواد رنده می کنیم.

در مرحله ی آخر یک ورقه خمیر را روی مواد قرار می دهیم و روی آن را با پنیر می پوشانیم.

ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار داده تا زمانی که روی لازانیا طلایی و برشته شود.

 

 

سالاد میگو و آووکادو

سالاد میگو و آووکادو

 

برای تهیه یک سالاد خوشمزه از میگو و آووکادو به عنوان یک وعده غذایی سبک می توانید از این روش تهیه استفاده کنید :

مواد لازم برای تهیه سالاد میگو و آووکادو (برای 4 نفر) :
  • 500 گرم میگوی سبز پوست کنده
  • 1 فلفل قرمز تازه، ریز شده
  • یک تکه 2 سانتی متری زنجبیل تازه، پوست کنده و رنده شده
  •  1حبه سیر، ریز شده
  • 2عدد لیمو، پوست کنده و آب گیری شده
  • ¼ فنجان روغن زیتون
  • 3 عدد آووکادو
  • ¼ فنجان برگ گشنیز تازه، خرد شده
  • ¼ فنجان برگ نعناع تازه، خرد شده
  • ½ 1 قاشق غذاخوری پیازچه ریز تازه، خرد شده
    ¼ فنجان شیر نارگیل
  • 2 قاشق غذا خوری آب
  • 450 گرم عنبه، برش داده شده
  • کاهوی برش داده شده به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه سالاد میگو و آووکادو :

 

  •  میگوها، فلفل، سیر، زنجبیل، 1 عدد لیمو پوست کنده، 1 عدد قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ظرف ریخته و اجازه دهید میگوها طعم بگیرند.

 

  • در همین حین، 1 عدد آووکادوی درشت را ریز ریز کرده و با گشنیز، نعناع، پیازچه، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو در یک مخلوط کن بریزید تا خوب باهم آمیخته شوند.

سپس شیر نارگیل و باقی روغن را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

 

  • دیگر آووکادو ها را برش دهید و آب لیمو به آن اضافه کنید تا تغییر رنگ ندهد.

سپس آن ها را به همراه عنبه و کاهو داخل یک ظرف بریزید.

روغن باقی مانده را داخل یک ماهیتابه حرارت دهید.

 

  • میگوها طعم دار شده را داخل آن ریخته و هر طرف را به مدت 4 دقیقه بپزید تا زمانی که تغییر رنگ دهند و کاملا پخته شوند.

 

  • سپس میگوهای پخته شده را به ظرف مخلوط آووکادو، کاهو و عنبه اضافه کرده و مخلوط آب لیمو را روی آن بریزید.
منبع: سالاد میگو و آووکادو

سوسیس پفکی


سوسیس پفکی

ما امروز برایتان طرز درست کردن سوسیس پفکی را آورده ایم. می توانید این سوسیس خوشمزه را به عنوان شام یا پیش غذا سرو کنید.

 

مواد لازم برای درست کردن سوسیس پفکی

سوسیس

تخم مرغ دو عدد

شیر نصف لیوان

آرد سفید به مقدار لازم

کره پنجاه گرمی

روغن سرخ کردنی

جوش شیرین

نمک

فلفل

خلال دندان

 

طرز تهیه:

  • سوسیسها را خرد کنید.
  • ظرفی را بردارید داخل آن شیر بریزید سپس نمک و فلفل را به آن اضاقه کنید و هم برنید. جوش شیرین را نیز به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
  • تخم مرغ ها را بشکنید و در همان ظرف بریزید و مجددا هم بزنید تا یکدست شود.
  • کره را آب کنید و بگذارید تا خنک شود.
  • آرد را از الک رد کنید و در ظرف بریزید (همان ظرفی که مخلوطتتان را درست کردید.)
  • کره را به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
  • خمیرتان باید مانند ماست باشد. اگر دیدید غلظت خمیر زیاد است کمی به آن شیر اضافه کنید.
  • در ماهیتابه کوچکی روغن نسبتا زیادی (مثلا تا نصفه)  بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
  • سوسیسها را به خمیر آغشته کنید و داخل ماهیتابه بریزید تا سرخ شود.
  • می توانید برای سرو از بین آنها خلال دندان رد کنید.
  • بهتر است برای گرفتن چربی و روغن از سوسیسها آنها را بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی (مخصوص آشپزی) بگذارید تا روغنش گرفته شود
  • منبع: سوسیس پفکی

دستور تهیه سس آسیایی شیرین و سس تمشک


دستور تهیه سس آسیایی شیرین و سس تمشک

هر دو سس آسیایی شیرین و سس تمشک از سس های پرکاربرد برای بسیاری از خوراکی ها هستند. از هر دوی آن ها هم به عنوان طعم دهنده روی غذاها می توان استفاده کرد و هم به عنوان موادی برای خواباندن مرغ و ماهی و مزه دار کردن آن ها. دستور این دو سس را می توانید در ادامه بخوانید:

 

مواد لازم برای سس آسیایی شیرین

یک سوم فنجان روغن زیتون

3 ق غ سرکه سیب

2ق چ سس سویا

2 ق چ عسل

یک دوم ق چ زنجبیل تازه له شده یا مقدار کمی پودر زنجبیل خشک

ادویه های دلخواه شما

 

دستور تهیه سس آسیایی شیرین

تمام مواد را در شیشه ی در دار کوچکی بریزید و تکان دهید. این مواد را درون غذاساز نیز می توانید مخلوط کنید.

موارد مصرف: برای مزه دار کردن مرغ پیش از پخت، سالاد اسفناج، گل کلم

 

مواد لازم برای سس تمشک

یک دوم فنجان سرکه سفید

یک چهارم فنجان روغن زیتون

یک چهارم فنجان تمشک تازه یا منجمد

2 ق چ عسل

 

دستور تهیه سس تمشک

تمام مواد را در مخلوط کن یا غذا ساز بریزید تا به خوبی هم زده شود.

موارد مصرف: سالاد با پنیر فتا، سالاد مرغ کبابی، ماهی

منبع: دستور تهیه سس آسیایی شیرین و سس تمشک