آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

آشپزی آسان

آموزش آشپزی آسان و سریع

طرز تهیه کوکوی بادمجان


طرز تهیه کوکوی بادمجان

بادمجان طرفدارای زیادی دارد به علاوه با آن می توان غذاهای متنوعی درست کرد. ما در اینجا طرز تهیه کوکوی بادمجان را به شما آموزش می دهیم. شما می توانید این غذای خوشمزه را به عنوان وعده اصلی غذا میل نمایید و یا اینکه در مهمانی ها به عنوان یک غذای نونی آن را سرو نمایید. فقط مراقب باشید خیلی سرخ نشود و حالت سوختگی نداشته باشد. در آخر میتوانید با سبزیجات مختلف و لیمو تازه میل نمایید. امیدواریم از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید. برای تهیه این غذا از ماهیتابه دو طرفه استفاده نمایید راحت تر خواهید بود.

مواد لازم برای تهیه کوکوی بادمجان

تخم مرغ چهار عدد

بادمجان شش عدد

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

زردچوبه یک قاشق مربا خوری

 

دستور درست کردن

بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس سرخ کنید. آنها را خرد کنید و له نمایید.

تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن بیفزایید و حسابی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

ماهی تابه را روی گاز بگذارید و در آن روغن بریزد وقتی روغن داغ شد مواد را داخل ماهیتابه خالی کنید.

وقتی مطمئن شدید که یک طرفش سرخ شد پشت و رو کنید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

همانطور که در بالا گفتیم برای انواع کوکو ماهیتابه های دو طرفه راحت تر هستند.

نوش جان

منبع: طرز تهیه کوکوی بادمجان

طرز تهیه ژیگو


مواد لازم برای تهیه ژیگو :

1 عدد ران گوسفند

1 عدد پیاز

5 حبه سیر

2 عدد میخک

1 قاشق غذاخوری آرد

1/2 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

1/2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

1 قاشق چای خوری نمک

1 قاشق چای خوری آبلیمو

1 قاشق چای خوری زعفران حل شده

4 فنجان آب

طرز تهیه ژیگو :

ابتدا ران گوسفند را پاک می کنیم و قدری از چربی را روی آن باقی می گذاریم تا هنگام پختن,چربی آب شده و باعث نرمی

گوشت شود.

حال چند نقطه از گوشت را سوراخ می کنیم و سیر ها را در آن منافذ قرار می دهیم.

سپس ,کمی روغن را داغ می کنیم,گوشت را  در روغن قرار می دهیم و تفت می دهیم تا رنگ آن سفید شود.

4 فنجان آب رابه گوشت اضافه کرده و سپس 1 عدد پیاز رنده شده و میخک را به ران اضافه کرده

و با حرارت ملایم خوب تفت می دهیم.

گوشت را تا حدی می پزیم که از هم نپاشد.گوشت را از آّب خارج می کنیم و ران را داخل تابه قرار می دهیم و به آن,

آرد,فلفل سیاه,فلفل قرمز,نمک,آبلیمو را همراه با روغن باقی مانده از سرخ کردن گوشت را مخلوط می کنیم و با حرارت ملایم

آن را می جوشانیم تا آب آن تمام شود.

هنگام جوشیدن از مخلوط سس آن برداشته و روی آن می ریزیم تا کاملا به سس آغشته شود.

همین کهگوشت برشته شد,آماده ی سرو است.

منبع: طرز تهیه ژیگو

سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو ماهی غذای سنتی ایرانیان است که رسم دارند در روز اول عید میل می کنند. در ایران سال جدید, در اول بهار است.

سبزی نماد دوباره متولد شدن  و ماهی هم سمبل زندگی می باشد. سبزی استفاده شده در سبزی پلو, تره, جعفری, گشنیز و یک مقدار شنبلیله و یک بته سیر می باشد.

سبزی پلو همیشه با ماهی سرو می شود. ماهی را هم می توانید بپزید هم سرخ کنید. بستگی به ذائقه خودتان دارد.

ایرانیان در طی سال هم از این غذای خوشمزه تناول می کنند.

 

طرز تهیه سبزی پلو ماهی

ابتدا تره, جعفری, گشنیز و شنبلیله را خرد کنید.

سبزی ها را با هم مخلوط کنید و مقداری نمک بزنید تا سبزی هایتان مزه دار شوند.

برنج ها را برای چند دقیقه در قابلمه ای که آبش به جوش آمده بریزید و سپس آبکشی کنید, برنج و سبزی ها را همراه با کمی روغن داخل قابلمه ای که می خواهید دم بکشد بریزید. (ترجیحا برنج و سبزی ها را لایه لایه بریزید)

آخر سر سوراخی داخل برنجتان ایجاد کنید. و زعفران ساییده شده و مقداری کره آب شده و مقدار کمی آب اضافه کنید تا دم بکشد.

فلس های ماهی رو گرفته و آنرا از طول قطعه میکنیم ، سپس ماهی رو شسته و خشک میکنیم ، ماهی را آغشته به آرد کرده ، چند تخم مرغ در ظرفی شکانده و ماهی رو درون تخم مرغ ها کرده و سپس در روغن داغ سرخ میکنیم

منبع: سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه چیکن وینگ فرانسوی

مواد لازم تهیه چیکن وینگ فرانسوی :

 

6 الی 8 تکه بال مرغ

4 حبه سیر

4 الی 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق چای خوری فلفل سیاه

1 قاشق چای خوری پونه ی خشک شده

1 قاشق چای خوری رزماری خشک

1 قاشق چای خوری پودر آویشن

1/2 پیمانه سرکه بالزامیک

2 الی 3 قاشق غذاخوری پودر نان سوخاری

 

طرز تهیه چیکن وینگ فرانسوی :

 

ابتدا در قابلمه ای آب جوش می آوریم و پودر آویشن,پونه خشک,رزماری خشک,سرکه بالزامیک و

نمک را به آب جوش اضافه می کنیم.

بعد از مدتی کوتاه بال ها را به مدت 10 الی 15 دقیقه درون  آب جوش می اندازیم تا پخته شوند.

بال ها را از آّب جوش در می آوریم و آب کش می کنیم و برایمدتی کوتاه آن ها را بین توری قرار می دهیم و

روی شعله گاز می گذاریم.

سیر ها را در ظرفی جداگانه رنده می کنیم و روغن زیتون,فلفل سیاه و مقداری نمک را به آن اضافه می کنیم

و خوب مخلوط می کنیم.

بال مرغ ها را درون ظرف قرار داده تا به مواد فوق آغشته شوند.

حال فر را در دمای 170 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

کف سینی فر را کاغذ مخصوص پهن می کنیم و بال ها را روی آن قرار می دهیم و روی آن ها پودر نان سوخاری

می ریزیم و بال ها را به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا آماده شوند.

منبع: طرز تهیه چیکن وینگ فرانسوی

اسپاگتی با میگو


مواد لازم اسپاگتی با میگو :

میگو ی پاک شده 300 گرم

اسپاگتی 400 گرم

گوجه فرنگی پوره شده 1 پیمانه

جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

سیر له شده 2 حبه

پاپیریکا یا فلفل قرمز شیرین 1 قاشق مرباخوری(فلفل دلمه ای قرمز)

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه اسپاگتی با میگو :

سیر و میگو را با دو قاشق غذاخوری  روغن زیتون کمی تفت می دهیم.نمک,فلفل و پاپریکا را به آن اضافه می کنیم.

سپس پوره ی پوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و 7 الی 8 دقیقه زمان می دهیم تا بپزد.

در مرحله ی آخر پخت اسپاگتی به همراه میگو کافی است جعفری را به آن اضافه کنیم و بعد از آن اسپاگتی را

آبکش کرده و می گذاریم آب آن برود,سپس اسپاگتی را در ظرف مورد نظر ریخته و بعد میگو ها را روی

اسپاگتی می گذاریم و بقیه ی روغن زیتون را روی میگو ها می ریزیم.

منبع: اسپاگتی با میگو